30juni


Foto: LundLund

Det åskar ute, så snart kommer vell regnet. Jag brukar trösta mig med att kolla på Foton från LundLund, alltid så sommriga och fina bilder.. Men det ska vell bli varmt och soligt till helgen va?

29juni

Ingenting nytt. Jag går omkring hemma om dagarna för att krya till mig tills på torsdag. När jag drar till gotland.
Så just precis har jag kollat klart på den rörande dansfilmen "HONEY". Jag bara älskar dansfilmer. Det är bara för att en dag ska jag också bli en bra dansare... Så nu för att få tiden att gå så ska jag dra på en till rulle, "Man on fire" jag har sett den förut, så jag vet att den är bra. Men jag ville bara säg godnatt till er som läser.. Komentera gärna det ni gillar, så jag vet vad jag ska skriva om! det skulle hjälpa.

ps. Och sen SNÄLLLLLLAAA! kan någon hjälpa mig med min bloggdesign? Jag måste ha en snygg, så min blogg gör sig lite intresant. Snälla hör av dig

same day

Måste bara säga att det var inte lunginflammation jag hade, utan det var luftstrupsinflammation.. Så jag knaprar antibiotika och asma medicin förfullt nu. Så jag hinner bli frisk tills på torsdag!   Bye friends

28juni

Det ös regnar utanför mitt förster.. Jag tror jag har gett upp hoppet om ett varmt sommarlov. Börjar tröttna lite nu på att bara ligga hemma och kolla SATC, eftersom jag redan vet slutet.
Jag och mamma ska snart börja dra oss in mot sjukhuset, vi tror att jag har fått lunginflammation. Riktigt illa eftersom jag och Emelie drar till gotland på torsdag. Men det blir för mig att bara ligga hemma och vila tills jag blir bättre.
Igår fick jag tag på min mjukisdress jag pratade om som inte fanns i stan. Så nu är jag lycklig igen. Den passar perfekt till en dag som denna.



27juni

Godmorgon för er som vaknat än! själv har jag vart vaken sen 10.. Skönt att gå upp i tid någondag. Fint väder idag, soligt och varmt. Men tråkig som jag är så ska jag snart med mamma till haninge C och köpa en mjukisdress jag har kollat ut.
Sen är det ju Fredag idag också! men egentligen tycker inte jag det känns något speciellt eftersom det är sommarlov. Det är lixom helg hela veckorna, så jag kan nog inte glädja mig så mycket åt det faktist.

sen från ingenstans måste jag bara säga att i onsdags när jag och Emelie var vid donken så har dom alltid race där på kvällarna. Och det finns ju inge sexigare än killar på motorcyklar! jag och emelie fick oss några ragg och nöjda som vi var kunde vi sen gå hem och sova gått. Men det jag skulle säga är, Att sen när jag fyllt 20, skaffat mig ett hyfsat jobb och har koll på mitt liv ska en Ninja Kawasaki bli min!


That's my baby!

26juni

Kl.12 idag satte jag och mamma fötterna inne i stan. Först gick vi runt och strosade i affärer, mamma köpte några tröjor och små saker. Själv köpte jag bara en bh, för det jag ville ha fanns antaligen inte i rätt färg, rätt storlek eller så fanns det inte alls. Mamma ville köpa någonting fint till mig, så vi gick till Efva Attlings butik på Birger jalsgatan och skulle kolla ut ett smycke. Men eftersom det inte var min dag idag så fanns naturligtvis inte just det smycket vi letade efter. suck!
Vid 6tiden blev det bio, det blev Sex And The City movie. Det var såååå bra!! Jag dör vad bra den var! Så sorglig och extremt rolig! Det var svårt att få platser, men vi fick dom sista. Efter filmen var vi vrål hungriga, så vi gick bakom hörnet och käkade lite tacos. Perfekt dag, med en perfekt mamma.
En heldag med mamma slår allt!


heartbreaker

Jag är bra på ta mig in i svåra sitvationer, som jag snabbt sen vill ta mig ut. Ibland jämför jag mig själv som en tiger. Först spanar jag in bytet, jagar den en stund och sen när jag får den...Äter jag lite på den, sen lämnar jag den lidande och ensam.
Jag tröttnar fort... Och nu har jag gjort det igen, vad ska jag göra?


22juni

Kortfattat om dagarna som vart. Midsommar började med lunch vid huset och sen grillning nere vid bryggan, mysigt faktist. Sen drog jag ut på äventyr, kvällen var helt okej och natten var ung. Glömmde dock att lägga blommor under kudden, så det blev ingen fin dröm för mig den natten.
Igår var jag på barnkalas hos Frida som fyllde 15. Hon bjöd på glass och godis...
Ikväll drar vi in till sergel och kollar Sex and the city filmen som hade premiär igår. Filmen är perfekt för mig, eftersom jag just skaffat mig ett nytt beroende.

Det var kortfattat, inte så roligt inlägg men....har ingenting att skriva om. Så byebye!


Bild på huset vi flyttar in i snart. Och + pappa på ett hörn där..


20juli

Midsommar mina vänner. Hur känns det? Jag tycker faktist inte det känns som något speciellt. Jag kommer åka ner till tyresö slott som en tradition och sen ut till huset och grilla med familj och vänner. Är det inte så att det alltid regnar lite på midsommar? jag tycker det känns som det iallafall...
Ska hoppa in i duschen och sen fräscha till mig lite. Jag har ingen direkt midsommar klänning, hade precis glömmt att köpa mig det. Men en med blommor hade vart sött. Nejmen, kortfattat, Glad midsommar på er!


Foto: LundLund

Y0

Tråkig början på sommarn, eller hur? mh.. Trisst väder gör ju allt. Då blir jag lite smågrinig och vill inte gå ut, utan stannar därför hemma och kollar på SATC. Har snart kollat klart på boxen nu, så jag hoppas på lite sunshine!

Idag kl.13.00 var jag hos sjukgymnasten. Ska nu börja träna upp mina muskler i ryggen efter en operation jag gjorde i April förra året. Sen efter det begav jag mig till IKEA för att titta ut nya grejer till mitt NYA rum! Jag har ju glömt berätta jag flyttar in i nya huset den 1juli, Woohoo! ska bli riktigt spännande faktist. Men mina glädjedödare till vänner tycker synd om mig som ska flytta till brevik.. För det är så långt från allt, och bussarna går typ aldrig. Men vafan, är det dom eller jag ska ska bor där!!?


Foto: LundLund

längtan efter värmen


Modell: Jessica Alba

fre 13

Jag har då aldrig haft otur fre 13, men idag hade jag det! Jag och Emelie är ute och kör med moppen och mitt uppe i farten så skriker Emelie och jag får förmig att jag ska stanna. Jag drar till med frambromsen förfullt på grusvägen vi åkte på, och där slirar vi en stund och sen med en smäll for vi rätt ner i backen.  Emelie klarar sig utan en ända skråma, medans jag blöder från knä,armbåge,fot och handen. Men jaja, jag överlever ju iallfall. Hade du någon otur idag?

my man

Aldrig har jag ens tänkt tanken på Robbie Williams, jag har aldrig riktigt gillat hans låtar. Men idag insåg jag vilken snygging han är. Hans mannliga utseende får ju vem somhelst knäsvag. Jag har hittat min drömprins! (lite ironi) Men desvärre har jag hört att han inte är en sån bra grabb. Hmmm, inte bra.


....

save me from myself


suris

Idag är jag inte på det bästa humöret. Jag har en sån konstig känsla i kroppen. Ibland känns det som jag gör så mycket för andra men får ingenting tillbaka.. Det kanske inte är så, men det känns så just nu.
Men iallafall, idag eftersom det inte var den bästa dagen så har jag bara legat hemma och kollat på Sex and the City. Det har blivit som ett beroende för mig. Rätt illa, men vafan, det är skön att koppla av några dagar..



Idag bjuder jag på min outfit.
Pistage färgad klänning: Lindex
Bälte: C&A
Pilot solglasögon: Rayban

söndag

Vaknade för ca. 2h sen. Men har inte orkat gå upp. Så jag tog fram Sex and the City boxen som jag har vart beroende av dom sista dagarna.
Idag kände jag att det är ju ingen riktig sol ute, så jag kan ändå inte gå ut o sola. Så då skulle det inte göra någonting om jag låg hemma och kollade på hela säsong2, så nu ligger jag här i sängen och äter godis och kollar på SATC.. Vilken härlig söndag!

Kvällen igår var misslyckad, jag gjorde ingenting. Jag och Izabelle var ute på promenad, vi gick till godis svampen föratt köpa godis och sen hem. Hem och kolla på SATC.. Så, så kul hade vi det. Vad gjorde ni?


hardcore

http://bouncewith.me.uk/techno/Hardstyle%20-%20The%20Very%20Best%20Of%202007/Showtek%20-%20Early%20Soundz.mp3

http://bouncewith.me.uk/techno/Hardstyle%20-%20The%20Very%20Best%20Of%202007/Showtek%20-%20Rockin'%20Steady%20(100%25%20Deepack%20Mix).mp3

Dom här två låtarna kommer bli min drog ikväll.. Det är Dj Showtek, för er som undrar. Ha en bra kväll! CIAO!

nationaldagen

Hur mår ni? jag mår prima! För det är sveriges nationaldag, wondeful! Det betyder att man är ledig från skolan, utan att skolka. Idag har jag och mina vänner vart i öringesjön och solat. Jag lägger på mig mer och mer färg för varje dag som går, så nu har jag en tylig rand (!)

Igår blev det lite stressigt så jag hann ej lägga in bilderna så jag lägger in dom nu istället.. och sen så lägger jag in bilderna från idag (kan ej lova) lite senare.. Bra va? :)

   

godmorgon sunshine

vaknade precis, har egentligen skola idag. Men orkade inte gå, vi skulle promenera till strålsjön som ligger i Älta. Alltid dagarna före skolavslutningen gör man ingenting, så det känns helt onödigt att gå till skolan. Så en skön sovmorgon för mig. Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig o sola någonstans, Men innan jag går ut så tänkte jag lägga in dagens outfit! det gör jag ju aldrig så.... det kommer ett inlägg om någon timme eller så.


Bild från: vogue

mk olsen

Allas favorit när det gäller snygga kläder, är Mary Kate Olsen. Hon får alltid till stilen, som matchar med attityden. Något jag har fastnat för är oversize tröjor, som äver är snyggt i huvtröjor. Jag råkade stöta på en tjej i stan för ett tag sen som hade ungefär samma stil som MK (på bilden) det är ryggit snyggt. Dom där skyhöga klackarna gör värkligen susen!


tycktill du också!

Blogg världen är bra rolig ibland. Satt precis och läste Kissies blogg, och stannade på en inlägg som är några dagar gammalt om vad hon tycker om andra bloggare. När jag läste det inlägget så fick jag en uppfattning om att Kissie är den mest patetiska människan jag läst om! Helt ärligt, hon är ju inte smart? och inte snygg... Hon värkar leka mycket, jag förstår mig helt enkelt inte mig på henne. Den ända bloggen jag kan läsa och tycka är bra är Kenzas blogg, hon värkar vara den som är jordnära och tar dagen som den kommer. + att hon ser ju bra ut också. Tyck till du också nu?

Söndagen 1juni

Jag och Emelie hade den mest avslappnande söndagen ever. Vi bar av mot notholmen vid 12 tiden och fick perfekta platser på bryggan. Det var så varmt, måste ha vart upp mot 30grader i solen, Minst!
Vi låg där i 4 timmar och bara pressade och drog massa skämt. Det var faktist riktigt roligt! Och inte nog med det så fick vi "sällskap" av en gäng med grabbar (som vi inte kände) som slog sig ner brevid. hah, så en stund där på dagen fick vi äntligen lite kött att kolla på. Efter en varm dag, gick vi mot pizzerian och beställde en varsin sallad och en kall cola, det kunde faktist inte bli en bättre dag.



Jag absolut älskar den här bilden på min bästavän Emelie. Den ser precis ut att vara urklippt ur ett modemagazin!


värme

Hela dagen idag har jag och emelie spenderat på notholmen och solat, jag fick en snygg bränna! woho!
+ att jag tror att jag har fått lite solsting också.. inge vidare.

Igår kväll rullade jag och Emelie hem till emme vid 21tiden, sen fortsatte vi till Jennie. Men där var det inget drag, så vi drog ännu en gång vidare för att möta upp några vänner. Satt och snackade med dom några timmar, medans vi satt och lyssnade på musik. Natten var ung! Sen rullade vi hem och somnade direkt.

Gårdagens outfit bestog av blommor, en gäst outfit är emelie också :) baraför att vi såg nästan likadana ut.


Kjolen har jag letat fram hemma, det måste vara ca. 3 år gammal. Men som fårr färg på nytt..

Kjol: scala :S:S (somsakt, det är gammal)
T-tröja: H&M
klocka: Ur & penn


Emelie min bästavän.

kjol: gina tricot
t-tröja:H&M
Klocka: Guess

RSS 2.0