hello sunshine

Vaknade tidigt på morgonkvisten, och bar mig av mot vårat hus på brevik. Jag la mig på bryggan för att få lite färg på tillvaron men jag brände mig mest. Jag låg från halv11 till kl.13.00 och bara pressade. Skönt! jag tog mig 2 dopp också, det var ca14 grader i vattnet, men det var ruggit skönt att svalka sig.  Nu sitter jag här röd och risig och väntar på duschen, för börja fräscha till mig tills kvällen. Jag och Emelie är bjudna till Emme en bit härifrån för att chillkröka lite.
Dagens outfit blir imorgon eller senare ikväll :) Sho!



 


pink is my favorite

För sommar fin lätt, tycker jag att det bara behövs ett par fräscha läppar. Min favorit är andå rosa läppar, det är både sommrigt och väldigt snygg. Så med en lätt sminkning med lite solpuder och ett par glossiga läppar kommer man se über fräsch ut i värmen.  Mitt favorit gloss kommer från Make up stor, prova det du också.

image178

sex and the city

Idag var jag inte i skolan, utan tog det lugnt hemma. Mötte pillan i centrum en stund, för att ta förväl, hon åker ju till Turkiet i natt! jag är sååå avensjuk, jag skulle kunna göra nästan allt för att åka tillbaka dit. Det var mitt livs bästa änsålänge.
Efter middagen pluggade jag till kemi provet imorgon, det gick segt men det gick tillslut. För  lite avkoppling åkte jag ut med pappa till brevik,där vi håller på bygga vårt hus. Sean kom och gjorde mig sällskap en stund. Sen direkt hem till Sex and the city. Onsdagen höjdpunkt! Min favorit är Samantha Jones vilken är din?

image177


.

Höjden av diplomati är att be någon dra åt helvete på ett sånt sätt..... Att han faktist ser fram emot resan

so long

Byebye.............. Ses om ett tag

great!

Kom hem precis. sitter och trycker i mig lite mat, för att sen gå ut i det fina vädret!
Gjorde moppeprovet idag, och jag fick 34 av 35! Woohoo, jag är så bra. Så nu är det bara väntan på körkortet som kommer om 2 veckor *suck*

image176
Och så hoppas vi på ett skönt sommar väder, som det var för 2v sen!

bodyguard

Helgen har vart bra, den har vart  rolig på alla sätt! Och jag har lärt mig mycket , att man ska sätta gränser  och att man ska vända om och gå innan det är försent.. Jag lägger in bilder från helgen imorgon.

Just nu kollar på Bodyguard med Whitney Houston och Kevin Costner den är så bra. Och så vacker hon var förut innan hon började med allt skit. stackars tjej!  När hennes låtar spelas upp i filmen kan jag inte hålla tillbaka tårarna, den är bara så söt! Någon som håller med? Och Costner är bara så snygg i filmen, He is a real hero!


Det är inte sant vilken röst man kan ha. det är helt sjukt

borta

Nu ligger jag här i sängen och degar och försöker att ta mig igenom  körkortstesterna. Jag har provet på onsdag, och jag kan ingenting, mycket illa!

Idag har jag vart hos frisören, klippt av ca.17cm, minst! och sen har jag färgat det mörkare också. Prima:)


image175
Bild från förra sommaren, dagen innen skolavslutningen. På Notholmen:)

no where

Från No where tänkte jag bara skriva onödigt.
Igår var jag och mina vänninor inne i stan. Emelie skulle byta sin Gess klocka hon fick i konfermationspresent, hon bytte till en mycket finare. Men det tog 2h att att finna den rätta också.. 

Töntiga som vi är fick till våran förvåning syn på IcaUlf på tunnelbanan (han som är med i Ica reklamen) och började fnittra lite.

Och sen har jag inte än kommit på något bra svar till svenska uppg. "vem är jag?"
Ska fortsätta kolla på Sex and the City nu, bye


vem är du?

Under 2 svenska lektioner i skolan har vi kollat på en film som handlade mycket om att man bedömmder folk efter ens utseende och inte tänker på ens inre. Iallafall så fick vi en hem uppg. att vi skulle skriva om oss själva, typ "vem är du? hur ser du ut? hur betraktas du i skolan? hur tror du att omgivningen påvärkas av dig?  vågar du sätta dig imot dina vänner?" osv. Men just när frågan "vem är du?" kom så kunde jag inte svara, det kom inga ord ur munnen på mig. För jag visste inte! Jag har aldrig igentligen tänkt på vem jag igentligen är och hur jag beter mig. 
Jag måste ta mig en funderare på den saken, gör det du också. Det kan vara bra ibland. godnatt

7 timmar

Kom hem precis från moppekursen, har vart där sen 9 i morse!! Jag missade hela den soliga dagen, usch! men om man ser det på det bra sättet så har jag ju moppekort snart..

Ska börja fixa mig nu, hoppa in i duschen osv. ska jobba ikväll på en privatfest som servitris. Fun fun! Får se hur sent det blir, annars så drar vi vidare.

Vad händer folket?

igårkväll

Träning om 1 ½ timme, och jag har ingen luuuuuuuuusst! men vad gör man inte för en snygg beachkropp!?..

 Igårkväll satte sig jag och Izabelle oss uppe på ett garagetak i solen och lyssna på musik o bara snackade, jätte mysigt! fick tag på några bilder.. Har kommit på att jag måste visa mera bilder, på mig och mina vänner. So here I come!

  

bröllop

några bilder från bröllopet jag var på i torsdags:) Så sött när man är nygift! Och sen, checka in min klänning! den jag krigat efter, den har så snygg färg.

     

dålig uppdatering

Inte bloggat på länge, I know. Inte haft tid eller lusst! Helgen har vart bra, Jag har vart i farsta hela helgen hos en killlkompis. Och sen så har Izza bosatts sig hos mig, men det är chill.

Måste bara fråga, tror ni på kärlek efter första gången ni träffat någon?

RSS 2.0