hata hata hata

Nu sitter jag här hemma och orkar inte röra mig ur fläcken. Jag har åkt på en redig förkylning, det rinner ur ögon och näsa hela tide, usch och fy! Jag har vart lite halv krasslig hela lovet,och därför har jag inte kunnat hitta på saker och ting. Jag tror det börjar gå över lite nu, hoppas att jag kan få uppnå någonting kul till helgen iallafall!
Krya på mig!


19.54

dagens (urtråkiga)outfit. Med min nya tröja från Gina Tricot som jag köpte igår och ett par mörkblå Diecel jeans.

image130

V'S

I allmän uttråkning så satte fingrarna igång och började söka efter baddräckter tills i sommar. Efter att ha kollat alla "vanliga" sidor som man alltid kollar på så slog det mig att Victoria Secret designar ju sjukt snygga kläder! så jag tog mig en titt där och hittade precis vad jag letade efter (!) Priserna på en del var vell lite väl höga, men vissa var det ju faktist värt att lägga ut lite mer för.

     

sjukt snyggggt eller hur? ..men vilken ut av alla dessa? och visst är dom snygga på dom, men sen ska dom på min kropp och då kanske dom inte sitter så där, buhu!!


Hinder -Lips Of An Angel



"Honey why you callin me so late, It's kinda hard to talk right now. Honey why you cryin, Is everything ok? I gotta whisper cause I can't be too loud. Well my guy is in the next room, Sometimes I wish he was you.. I guess we never really moved on. It's really good to hear your voice, Sayin my name, It sounds so sweet. Comin from the lips of an angel, Hearin those words, It makes me weak. And I Dont, Never want to say goodbye. But boy you make it hard to be faithful, With the lips of an angel. It's funny that you're callin me tonight, And yes I dreamt of you too. Well, my guy in the next room, Sometimes I wish he was you"

im sorry

jag kan inte skriva blogg nu på ett tag.. min data är ur funktion. Ha ett bra lov! för det ska iallafall jag ha!

håller ni med?

Jag bara avgudar isblåa ögon! så himla fint. Och sen någonting som gör det extra fint är när en tjej har mörkbrunt hår.. Det framhäver ögonen så mycket mer! Själv är jag motsatsen till allting, jag har halvbrunt hår och gröna ögon. Det framhäver ingenting speciellt, syndsynd.. Men jag ska till frisören snart igen, så ska jag färga det så mörkt igen. Sen återstår linser bara, men det fixar jag nog.
Kolla bara på Camerom Diaz på den här bilden, håller ni inte med? ..det är sjuktfint

image123

på hjärt-dagen



Lyssna och lär... medans jag är på träning, jag skriver senare. pussen

Turkey

image122

the best time of my life, I'll come back someday...

(?)

Måste skriva av mig (!) Mycket känslor svämmar över i min kropp nu, så....

Kommer du ihåg din första kärlek? ..hur du var så lycklig när du kände hans läppar mot dina? Men med tiden försvann allting och ni pratar knappt mera. Det är vissa låtar som får dig att tänka tillbaka på förut.
Och du skulle göra allt i världen för att få känna hans hand i din en enda gång till.
Till en vissdel har jag gått vidare, men det är någonting som fått mig att stanna kvar på samma ställe och se hur du går vidare med en ny. Det gör ont, men det är ingenting jag kan göra åt. den känslan finns bara där.
Man tror att man aldrig ska kunna bli kär igen, visst har jag rätt? hur ska jag kunna glömma dom där ögonen som fick mig göra precis vad som helst.
Jag tror alla kommer ihåg sin första kärlek. Inte den man älskade först, utan den man älskade mest..

image121

dagens absolut snyggaste...

image120

..Leonardo DiCaprio, hur sexig är han inte på dom här bilderna!!? jag finner inga ord

fablesse

image116

image118

Hittade bara 2 bilder på just oss..

helgnytt

Hela helgen har jag bara vart i musikmiljö kan man säga. Fredags blev det jobba med Anna på Elverket och sälja Cola till "små"barnen, tjänade rätt bra faktist! så det var värkligen värt det. Igår var vi brudar på Fablesse. Alla skulle vara glitterflickor förutom jag, men jag skulle ändå gå in med dom (slippa stå i kö) Så sen när vi var inne och dom fick sina kläder (som bestod av ett par hotpants och ett linne) så slank jag in på en räkmacka och fick ta på mig kläderna jag också! NAJS. Så själv fick jag också vara glitterflicka, vilket innebar att vi skulle dansa på scenen TYP hela tiden....Men det var riktigt roligt:) Någon mer som var på Fablesse?


Bilder kommer när dom är uppdaterade på deras sida. puss

dagens


Dagens outfit

Jackan: D&G
Skorna: Belle
Väska: Glitter
Tunika: H&M

Ursäkta den dåliga skärpan på bilden, men har tyvärr ingen USBslabb till kameran :)

B. Spears

En av mina största favoriter är ändå Britney Spears själv.. Sen babyoldern har jag alltid viljat vara som hon!
I hennes bästa år, så var hon såååå grymt snygg! Men hon har förändrats.. Jag menar det är inte konstigt att hon har gått upp i vikt, hon har ju faktist fött två barn på kort tid. Och håret, ja det har jag ingen förklaring till.. Men det jag menar är att hon har gjort en comeback, och hon är minst lika bra nu som hon var för ca.5 år sen!! GO GIRL, säger jag bara. Det är vad jag tycker, vad tycker ni?


image111


kollage

Har ingenting att skriva om förutom att allting rullar på, vissa saker som vanligt och andra inte. Kortfattat kan man säga att jag har mer problem än vanligt, men det blir nästa sak att ta itu med.
Ett kollage av mig är allt jag har att komma med idag. Bye!

image109

Fredagen

Hittade lite bilder från i Fredags som jag tillbringade hemma hos Emme. Det var rätt mycket folk och allt slutade i panik! Huset såg ut som en svinstia och folk däckade everywhere. Men det var väldigt roligt så länge det varade!
Emme pallade inte trycket så hon gick och la sig runt halv12 tiden, medans festen fortsatte nere i köket.. FunnY!
Jag gillar er tjejer


kära hjärtan'es

Var och köpte min höst/vår jacka i förrgår, Har vart och spanat in den ett tag nu...och så slog jag till! Fick även med mig lite smycken hem också.                         

 
image101
Fin va? ..jag tycker det iallafall

RSS 2.0