Pilot goes wild

Hej hallå. Ligger i sängen fortfarande, pratar med Pillan i Telf. Planerar inför kvällen...  Måste ut! Igår var jag hemma hela dagen, pga. de risiga vädret. Så jag smällde i mig en heldel godis. not good!
Är det ingen mer än jag som är sugen på en maskerad?  jag är sååå sugen, det måste hända någonting nu känner jag! jag skulle nog klä ut mig till Pilot, hur läckert skulle ine det vara... Nej nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig vackrare (lite ironi) C you guys! kisses so far



Jag och Emelie på Gotland i somras

Fuck T

Vädret  där ute är ju inte det bästa, tråkigt och grått. Funderar på att bara ligga hemma och sova idag. så jag är utvilad tills skolan börjar. Igår hade jag dans så efter det gick jag och la mig direk. Helt slut i kroppen! Ingenting mer att skriva nu, kanske kommer på något senare. Puss


¤ Jätte irreterande att T:et ramlade av mit Tanientbord...
¤ Pillan är neger efter att ha kommit hem från turkiet i natt!
¤ aldrig mer sprit

You are just a boy..You don't understand

                                                 

fiesta

Hej alla glada! Sitter här med glasen i högsta hugg. Skönt att umgås med min älskade vänn Emme. Saknat henne och mig.
Idag har det inte hänt mycket. Gick upp vid 10o tiden, drog på mig spring skorna, sprang en stund och sen hem och käkade frulle. Gav pappilotterna ännu en chans att få mitt hår vågit. Men det gick ju såklart inte, den var rakare än nånsin, så nu har jag gett upp! Får ha mitt raka hår..

¤ 2 veckor kvar
¤FIESTA

jag är tråkig

Hola m8! Precis packat klart, ska till pappa i 2 veckor nu! wooho! 1a dagen på hörtlovet, hur känns det? Jag känner på mig att det här lovet kommer suga (ursäkta) Jag kommer sova hela tiden... Idag tex. var jag hos Izabelle och kollade film och sen gick jag hem. och nu ska jag kila ner till gymmet! skönt. ha det bra! pussen

rock'n'roll


..och med det säger jag och vackra Adriana Lima godnatt för ikväll!

But you are just a boy......

Hej Allt bra? Ni har inte glömt att ställa om klockan va? en timme bak..
Jag sitter här och väntar på att Karin ska komma. Vi ska laga middag, mamma är borta på teater så vi fick fixa det själv idag. Vet inte om vi bara ska vara hemma och kolla Sex and the City filmen eller om vi ska ut. Med det är ju så ruggit väder ute, blir galen! Jag har vart hemma nu så mycket. Men jag är i den svackan nu att jag tycker det är super skönt att bara ligga hemma och glo på TV tills man somnar. Börjar blir gammal vid 15års ålder, jag vet inte? något är det...

4 informationer idag.
¤ Älskar beyonces nya låt "If I were a boy"
¤ Jag har blivit kärring
¤ 2 saknade för idag är Mr.X och pappa som jag inte träffat på 2 veckor
¤ Vill ha Christian Louboutin boots

Kyss på er


wonder land

Hola amigos! Preics fått i mig dagens 2:a mål, middag vill säga. Som bestod av pommes, sallad och grillad kyckling.
Idag var jag ju då på kistamässan som jag nämnde igår. Den var kanon! Jätte bra priser på allting. Jag tror det var 30% på allt! Jag och alla andra som var där var ju helt galna. Så fort jag gick in sökte jag mig till Make up Stores hörna. Handlade ett stort "wonder powder" och en puderborste. Men egentligen var vi ju där bara för Emelies skull, så kl.16.00 satt vi på första raden och kollade på Sessan som gick catwalk. Inte för att vara elak, men jag har ju sett dig snyggare Emelie :O! nej men du var duktig, det vet du!

Nu ska jag göra någonting annat. Vet inte vad men något! Undra om det blir hemma ikväll igen? .. Kisses


Uppdate in my life



Om jag var ägare till ett par Christian Louboutin klackar skulle jag vara riktigt lycklig vid det här laget. Drömmen är att få uppleva smärtan i fötterna efter att ha gått  14cm åvanför backen. Det ska vara smärta med stil och det är jävligt najs.
Inge mer update ikväll. Jag ska lägga mig i soffan med sockret som väntar i påsen. Ha det! Kisses



¤ Kista mässan imorgon. kolla på min prinsessa
¤ Det är en evighet.. Det går inte fort. kom hem!

kläderna

Här är kläderna jag lovade att visa.. Vet kanske inte om ni är intresserade, men nu har ni inge val. Men bilerna är fula och oskarpa.




Kiss by me

skrivkramp

Hej. det var ett tag sen sisst. Har haft så skit mycket plugg, helt galet! Men under dom här dagarna har det ändå inte hänt någonting. Tråkigt! Jag har för det mesta bara gjort av med pengar. I måndags belönade mamma och pappa mig med ett par nya stövlar från wedins, hur sköna som helst (lägger in bild senare) sen har jag handlat en kofta utan ärmar, en oversize t-tröja, tjock och fin halsdunk och lite underkläder.. Och ändå har jag pengar kvar. Hur lyckas jag? otroligt!
Hade även uttväcklingssamtal i skolan idag. Gick riktigt bra från min sida. Höjt betygen ett snäpp till. Ävenfast en del lärare bara är för sorgliga!

¤ Min prinsessa tar ut på svängarna på catwalken i helgen.
¤ Hatar Miami. 3 veckor kvar är en evighet av längtan
¤ Måste klippa håret. Ser förjävligt ut

Life by Isabell

Go study -have fun!

hello:) nu sitter jag här, ska strax hoppa in i duschen och ner till centrum. det börjar klia i fingrarna, måste handla någon tröja eller nått! Jag hittade precis en boshyr på mitt skrivbord om att gå High School ett år, gud vad sugen jag blev! Träffa nya människor, nytt land och så mycket mer. Men ack så dyrt det är, det ligger upp mot 78.000kr för ett läsår. Och sen tillkommer ju fickpengar osv. Men det skulle vara en oförglömlig resa. Är det någon av er som vart på någon sånt?

Visa kanske sen om jag hittar något i centrum, puss på er

Pälsfrossa

hej hallå i stugan. Sitter här med skit mycket plugg framför mig! har SO och samt NO prov imorgon, och + en inlämning på engelskan på tisdag, Ohhlord säger jag bara!
Fredag imorgon hörreni! och like always, Ingen aning om vad som händer och sker. Jag vill hitta på någonting riktigt roligt, eftersom jag vart hemma 2 helger nu. vad ska ni göra? ta det lungt bara eller?

Glöm inte Tila Tequila ikväll kl.22, ni måste kolla. Det ska tyligen bli värsta bråket! Men nu ska jag fortsätta, eller jag har inte ens börjat med plugget. Men c you!


Den är ju bara så fin! Alla i stockholms län värkar ju ha pälsfross, och det har jag med!

ingen speciell information

Hej alla som är hemma och är sjuka som jag! Jobbigt, snart hostar jag upp lungorna känns det som.. Men imorgon tror jag att jag tar mig i kragen och släpar mig iväg till skolan. Känner att jag missar alldeles för mycket annars. För jag har igen som är snäll nog som berättar för mig vad jag missar eller kanske kommer upp med någon läxa eller så. Menmen, jag klarar det själv!
Mamma kommer hem snart efter att ha legat på operationsbordet (hemlig orsak) så då får jag ta hand extra mycket om henne.. stackars mamma! Hon ringde precis och sa att allting gick bra!

Jag har inte berättat att vi fått Esspreso house i vårat centrum va? det är så bra! För min skola ligger precis brevid. Så på rasterna blir det någ en is chai som slinker ner.. Det kommer bli det nya beroendet, för jag håller precis på att sluta röka (!!!AAAH) så att då måste jag få någonting annat gott!
Nejmen angående rökningen så slutar jag pga. att jag har rökt i 2 års tid nu och jag börjar känna att jag har inte riktigt råd med det, jag kan få så mycket annat för pengarna. Men jag har även bestämt  att det kan vara okej att röka ibland, men inte dagligen som jag gjort så länge nu.

Ska ta en dusch, för att sen kanske gå ut på en promenad..har inte vart ute på några dagar nu -.- ! kisses

Agnes Vs Leona

Hej hallo in hell! Hemma idag igen, 3 måndagen i rad. Men ni vet ju själva att jag vart sjuk hela helgen. Nu har allting förvärrats bara, jag har jätte svårt att andas och den bara piper och sprakar i mina lungor.. Det känns som bröstet är jätte tungt. Förra gången jag hade såhär hade jag ju "Luftrörs kararr" o då fick jag ju äta penecilin i 10 dagar :/ !
Så nu hela förmiddagen har jag legat i soffan och degat. Jag har kollat på Ellen show och sen bara stirrat på Mtvs "dont stop the music". Då slog det mig, att Agnes Carlsson som var med i Idol för några år sen (?) och Leona Lewis är kopior! Dom är skit lika tycker jag.. Och + att min kusin på gotland förbir deras tvilling också, hon är också sjukt lik agnes! 

Pusspuss
 


Ni måste ju se likheterna?


vackert

Idag vaknade jag av att jag hade hosten i halsen.. Men kolla vilket fint väder! Önskar jag kunde lägga ut en bild från mitt fönster kunde ni se hur fint det var! Men nu går ju inte det eftersom det inte är min data jag använder.

Jag stannade bara hemma igår. Efter middager kände jag mig bara sämmre och sämmre. Jag la mig i soffan med grönsaker och dipp, jätte smarrit. Pappa och mina bröder var hos grannen och tog några öl, så jag var ensam i ett lungt hus, det bästa som kunde hända!
Nu ska jag ta en lång dusch, och sen ut på en promenad tror jag :) puss


im so sick

Nu har allting brytit ut ordentligt, nu värker halsen, näsan rinner och ögonen gråter! Jag HATAR att vara förkyld, det är f*n det värsta som finns!
Jag har precis ätit, och faktist lagade jag maten också.. Ikväll tror jag att det blir en hemma kväll, utan att veta? Men soffan, med en grym film och massor av godis lockade mer än regn och fulla människor. Men vi får väll la se hur det blir. Vad ska ni göra? tell me!
Jag har tänkt på en sak, jag har rätt många läsare om dagen men ändå så får jag inte så många komentarer, hur kommer det sig vänner?  Aja ha en trevlig kväll nu, puss på er


fredag hela veckan

Hej på er! I mitten av veckan började jag känna att näsan började täppa igen, och nu så nyser jag hela tiden. Jätte jobbigt. Men det glädjer mig att det är fredag idag iallafall! Det är bara så himla skönt.
Ska träffa Karin senare ikväll tror jag, båda vi är helt sega i kroppen så vi får väll se hur långt det leder.. Det brukar oftas leda till soffan med massa godsaker, det är också mysigt.
Men innan det kommer min kära storebröder över och ska äta middag med oss, det blir kul att träffa dom efter det är ju inte det man gör varje dag direkt!

Nu till övervåning för att baka kladdkaka, Mums! Hörs 8m. pusspus


pengar är lycka

Hello sunshines! Skönt väder det är ute nu, men iskallt i morse..Det måste ha vart minusgrader? Var tvungen att sticka från skolan lite tidigare idag, var tvungen att lämna nyckeln till hantverkarna som skulle in och fixa badrummet.

Är det någon utav er som kollar på "All Acces" på mtv? brukar gå på kvällarna.. Iallafall så igår var det om kändisarnas barn, ååh herrigud måste jag säga! Vilka bortskämda sn*rungar! dom har allting! Dom har inte ens fyllt 2 förens dom fått sin första bil tex. Dom äger redan miljoner dagen förds..sjukt faktist.
Men någon jag fastnade för vad Lil' Romeo, om ni vet? Sonen till rapparen Master P.  Men iallafall, han hade köpt 3 nya bilar, hus, "leksaker" ja allting och killen hade inte ens fyllt 16 än..
Pogramet var i repris, då var han 15 och hade precis allt man kan önska sig.. Men nu är killen 19 år, kan ni bara tänka er vilka förmögenheter han äger.. Orättvist!
Men lyssna på hans låt på youtube "Lil romeo my cinderella" as bra!

Måste kila, ska äta och sen är det daaaaaaaaans som gäller! byebye



aaj!

Var hemma idag.. Ont i magen idag igen, det är något fel på min mage asså. Mamma ska till mig till en duktig läkare den här gången, som verkligen kan kolla ut felet. För jag orkar inte med smärtan något mer!
"Modellandet" igår var ju sådär.. Först när vi kom fick vi vänta 1-2 timmar på att bara bli sminkade, sen efter det fick vi vänta ännu 2 timmar tills vi skulle in och fottas. Sminket var jag helt besviken på, det var så hemskt att jag fick fixa till det själv(?) det händer ju inte...? Sen fottades vi i 10 minuter, sen var det bara direkt hem. Påvägen hem kom smärtorna i magen tillbaka, så det var bara hem och lägga sig under 3 lager täcken.
Nu måste jag packa, fixa mig, plugga och sen direkt till gymmet. c you!
Kisses


Jag trodde allting var borta, men jag hade fel.
Du är tillbaka på samma plats du försvann...
Eller så är det jag som står kvar på samma steg, och aldrig riktigt har gått vidare...

It's today!

Godmorgon! fortfarande rätt trött, ävenfast jag somnade tidigt igår. Jag och karin gick en sväng med till Time i centrum och köpte lite snacks, sen gick vi hem och slängde oss i sängen och kollade på en kass film som gick på 5:an.
Den här helgen har jag inte gjort någonting, hemma i fredags och igår med.. var gick fel? det var ett tag sen det hände..

Ska hoppa in i duschen nu, för att sen göra mig iordning till studion och fottas! Lägger in bilder sen. puss på er!



Där han vi mina bilder då jag fottades som muslim, eller sahara människa som dom sa..

godkväll

Hello everyone! allt bra? Idag har jag sprungit runt i stan med Karin hela dagen, vi fikade på drottninggatan men först var vi inne på pärlshoppen i struregalerian. As fina berlocker, kejdor, mockaband och ja allting! Så vi köpte hem lite saker därifrån. Så direkt när vi kom hem så började vi pyssla ihop det. Kan visa bilder senare! Det är så kul att göra något eget..
Vi ska precis börja fixa oss mot kvällen, men vi har tyvärr inga planer än. Men jag lovar dom kommer!
Hörs senare eller imorgon om jag hinner! Ska ju iväg och fottas på dan någon gång. Ha det bra
pusspuss


fredag ändafram till midnatt!

hej vänner! Fredag idag hörreni! Så skönt så skönt, dels för att man får sova bort hela dagen imorgon.
Ikväll så blev jag bjuden på 18års fest, hos någon jag inte vet vem? Hahah det är inte så illa som det låter, men det är karins kompis. Så det kan ju bli roligt! Just nu känns det som om att jag inte har någon lusst, men det kanske är för att jag precis tagit en varm dusch och vill bara krypa ner i sängen.. Men något sånt blir det inte av.
Men vi får väl la se hur det blir med det. Nu ska jag laga mat till mammsen och mig, haha jag tänkte överraska. För det händer ju inte så ofta!

Ha en bra kväll friends. Kisskiss


Dancing in the rain

Hello you! Kom hem för ett tag sen. Har precis ätit lite pasta och köttfärssås, ska snart gå i väg mot bussen för det är dans idag, woohoo! As roligt, jag har inte tröttnat än. Men det tråkiga är att det bara är träning 1 gång i veckan?! Att gå från att ha tränat nästan alla dagar i veckan (hockeyn) till bara en gång känns så segt, och + ett gympass. Så jag har mina funderingar på att gå tillbaka till hockeyn ett tag till, för jag saknar det jätte mycket faktist!
Nu ska jag kolla klart på Hogan Knows Best på Mtv, jag rekomenderar det till er. Det är hur kul som helst!
Kisses


RSS 2.0