"I will never forget you..Never!"

exakt 5 månader sen, Och jag saknar dig så. Snälla ta mig tillbaka...

skärpning!

Nu har jag precis tryckt i mig lite lunch..Det skulle jag inte ha gjort, ävenfast jag var jätte hungrig! Föratt jag MÅSTE sluta äta, jag har gått upp så mycket i vikt och tappat greppet totalt om min kropp :O INTE BRA! Man vill ju ha denhär slimmade kroppen, jag tycker det är snygg att vara jätte smal. So here I come! jag ska försöka mig in på bantning, sen hur det gå det får vi vänta och se.

Igår skrev jag ju att jag och mamma skulle åka och köpa skor till mig. Så blev det, vi bar oss av till Farsta Centrum efter jobbet och började gå runt där. Vi mötte upp pappa där också, och jag hittade ett par klockrena stövlar från Nilson för 1299 :- hur fina som helst! Pappa var på att köpa dom till mig men mamma var lite tveksam för att dom kanske inte skulle behålla värmen i vinter. Så det blev inga!! ÅHOOOHA vad sur jag blir! för jag ville värkligen ha dom. Så vi åkte ifrån Farsta med 0 påsar i händerna. Men jag ska tjata lite på mor min så kanske hon ger sig :)
I hope so!

Men nu ska jag fortfsätta jobba. Eller jobba och jobba, det finns ingenting för mig att göra längre. Rätt skönt faktist, för det ända jag gör är att sitter vi datan och känner hur kontot fylls med lite stålar. I LIKE!
Grow rich, stay rich!

trötter

Nu är klockan 08.40 och jag har vart på jobbet sen 7 i morse, vilket betyder att jag gick upp halv6 i morse igen :O AAaaahH!! Men imorgon får jag sova ut, äntligen! Och vara ute senare ikväll.
Just nu har jag ingenting att göra, bara sitter och chilla vid datan. En riktig kontorsråtta 8-) men jag har kommit på under dom här två dagarna att jag iallfall inte ska jobba på kontor för det tråkar värkligen ut en! ur tråkigt.
Nu ska jag drick Latte med mamma, skriver mera sen!

Ett måste!

image12

Det här blir mitt nästa kap. A dream come true!

boooring

Nu sitter jag här på mammas jobb, Har precis ätit lunch.. Jag jobbar lite extra, behöver lite pengar att roa mig med. Men det är värkligen riktigt tråkigt det jag gör, jag sorterar papper och slårin böcker :S menmen, det blir pengar iallafall! Jag gick upp halv 6 i morse, PÅ LOVET! shit asså! så jag är lagom trött nu alltså.
Efter jobbet ska jag och mamma åka och köpa skor (behöver värkligen nya) sen ska jag träffa Sean <3 ..
Jag kanske skriver senare, måste fortsätta jobba (HAHA, USCH!) C yah!

myspys

Efter gårdagens kväll som inte slutatde något vidare utan med ett utegångsförbud idag..Jaja det kan jag vell ta!
Men jag har iallafall haft det riktigt mysigt ikväll ändå. Jag har spenderat min kväll med Emme, som jag inte gjort på jätte länge. Jag har värkligen saknat min vänn! Men jag är jätteglad att hon är tillbaka (hjärta till henne)
Vi åkte till Time och hyrde film och köpte massa godis, sen la oss i soffan och svullade..Det var jag värd trottsallt.
Ibland är det bara riktigt skönt att bara vara hemma i myskläder och bara vara heltenkelt!

Nu är det nog dax för mig att sova också, Emme har redan somnat..hon ligger här brevid mig och snarkar, Hon är så söt när hon sover! Me like. Godnatt <3

överbevakad

Inte bra!!
Jag har precis kommit hem efter en kväll med mycket liv...först var jag hon emelie som jag sa, det var jätte mysigt.
Efter en stund efter middagen så ramlade det in lite folk och vi drog några shotter sen ut..Ute var det rätt kefft men ändå mysigt att träffa vännerna, vi drack änu mera och nu ligger jag här i min säng och är inte mykter någonstgans Pappa märkte att jag var lite salongsberusad och bad mig gå och lägga mig lirekt :/ aja! jag får prata mer med honom imorgon. Men nu är jag super trött och måste värkligen soooova, gooodnight! sleep vell

YES!

Matchen igårkväll gick som planerat, vi van överlägset. hela 6-2 till oss. Jag är sjuktnöjd. Efter matchen blev det inget chill hos Emelie utan jag och pappa åkte till Time och plocka på oss massa godsaker och sedan la oss i soffan o kolla på tv. Jag slocknade nästan direkt i soffan för jag var såååå slut i kroppen efter den här veckan och sedan matchen. Men är det bara jag som tycker att det suger att sen pappa väcker än och ber än gå in och lägga sig i sängen istället? Har man engång somnat så sover man så skönt! men imot protester så gick jag in till sängen, jag hann knappt lägga huvet på huvudkudden förens jag somnade. sköööönt!

Idag på dagen händer det inte så mycket jag ska bara ta den lungt hemma, sen vid 6tiden ska jag till emelie och vi ska äta mysmiddag och dricka lite vin och bara mysa helt enkelt, I Like! sen kanske vi går ut, det får vi se!
MYCKET KÄRLEK TILL EMELIE!

Men nu ska jag äta frukost och sen ta en lång dusch, så bye!

sugen? jag är

image11


Medan jag ligger här i sängen och gör inte så mycket så spanar jag runt lite på olika onlineshop och då kunde jag hitta det hära. Det är otroligt snyggt och suger inte så sfftigt i plånboken, riktiga fynd. So go for it! Jag själv ska nog införskaffa mig något liknande speciellt klänningen den tyckte jag var ryggigt snygg! 

såååå efterlängtat!

Ååååh så är det äntligen lov! det är super skönt..och har värkligen vart efterlängtat, skojar inte!
Skoldagen har vart som ingen annan, förutom att Emma min vänn kanske inte hade sin bästa dag idag. Utan ramlada omkull två gånger i skolan, jag skrattade så tårarna sprutade (haha) jag garvar fortfarande när jag tänker tillbaka hur det såg ut, en riktigt "kalle anka" vurpa! Generad blev hon inte heller utan bara tog sig på rumpan där hon gjort sig illa och skrattade med oss.

Kan det bli bättre än att det är fredag också? nej! Men min fredags kväll ser inte så speciell ut, utan jag ska ha min första serie match mot Segeltorp (för alla som inte visste så spelar jag hockey) kanska sent ikväll. Så vi får hoppas att det går kanon! Efter den brukar jag har rätt mycket mjölksyra i benen så då vill jag helst bara gå hem och lägga mig o soffan och äta massa onyttigt, men jag har lovat emelie min bästa vänn att chilla lite lungt hemma hos henne så vi får se hur det blir med det. Men den ser inte så fartfylld ut iallafall.

På lovet ska jag jobba 3 dagar på mammas jobb och resten av veckan bara sova ut på mornarna och ta dagen som den kommer. Så fylls kanske kvällarna med lite mera liv? vem vet. Vad ska du göra på lovet, något tips?

hjälp mig

En dag utan problem. Den har bara flytit på som vanligt kan man säga. FÖRUTOM att jag hade NO prov idag om kroppens alla delar ;S ååååh det hade jag precis förträngt så det gick ingevidare..men men.


Därimot har jag lite beslut ångest...Jag vet inte vad jag ska ha för vinter jacka, jag hatar vintern! och jackor.
Men jag har i all ångest iallfall spanat runt lite i affärer och på människor och kommit fram till förslag.  




         en Canada Goose Constable parka       eller        en Canada Goose chilliwack

image9          image10



Eller kanske en helt annan, det beror på plånboken. Så det kan sluta med vad som helst.
Några förslag på någon annan snygg vinter jacka? För jag är väkligen på en desperat jackt efter en jacka!

dagens

                                            
    Det kan ju inte bara vara jag som tycker att hon ser riktigt bra ut? jag menar kolla bara på henne..sååå snygg!
Och så vill jag bara tilllägga att Eva longoria (Parker) och hennes man Tony Parker är hetaste par just nu!
(kommer blid på dem senare)
  

                                             image8

Nytt! Me like

Äntligen har jag fixat till designen! Jag är urnöjd..Bara för att jag fixade till allting på egenhand 8-|. ME LIKE!
Har man ingenting annat för sig här i skolan är det bara att mixtra till med något, och då var det bloggen som fick offra sig den här gången..också! Men det blev riktigt bra. Så nu kan jag äntligen börja uppdaterna mig, det ska bli ett nöje. Riktigt roligt!

Igentligen har jag Svenska lektion, jag fick tilllåtelse att gå till datasalen och skriva klart mitt repotage som igentligen redan var klart  *busigt* ..eller inte!
Jag längrat bara tills det ska blir lunch, jag är riktigt riktigt hungrig. Men maten som serveras suger, Chilicorn carne *urk!* jag har aldrig vart riktigt förtjust i det..men men!

Jag ska berätta lite om går dagen. Jag mötte Sean vid Time i centrum och vi åkte hem till mig, la oss i sängen och slocknade direkt. Vi vaknade ca 2 timmar senare, faktist riktigt skönt efter en jobbig skol dag. Vi låg kvar i sängen en stund efter vi hade vaknat, sen drog vi ut och träffade några vänner. Ingenting var olikt mot dom andra dagarna.


Nu är det lunch time, (efter längtat, NOOOT!) skriver mera senar. bye!


ett nytt försök..höhö?

Man kan ju alltid göra ett försök, ellerhur? sen hur resultatet blir är ju en annan femma.
Jag hade inte tänkt skriva så mycket just nu.
Utan jag ville bara säga, vilka underbara vänner jag har värklilgen ett stort + till er!


hej :)

Det är mitt första inlägg.. Och jag har värkligen ingen aning hur man gör men den här bloggen, Jag är värkligen lost alltså! Jag får väll ta mig någon dag då jag får sätta mig ner med min käre vänn Karin, och hon får fixa till det hära..Så det blir någon spänning i det hela.

Så jag åter kommer med mera senare..någon dag. puss hej!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0