sweethearts

Ville bara kika förbi och säga hej :) Men läs gärna min blogg på devote!

goodbye :'(

Nu tar jag mitt pick och pack och flyttar till Devote.se! Det kanske bara är tillfälligt, men det är där du kan läsa om mig nu iallafall. Hoppas du följer med! lifebyisabell.devote.se 
Kisses

love emelie!

hello! Igår tog jag det extremt lugnt, var hemma hos Emelie och kollade film med några vänner. Såg två skräckisar, men dom skrämde mig inte så mycket faktist. Jag är rätt tuff när det gäller skräckfilmer. Sov även där också. Så efter att alla drog vid 12 tiden, gick vi och la oss. Vid 1 tiden idag bar jag mig av från Emelie och åkte och köpe julgran med mamma (onödig info men...) Ikväll blir det precis lika lugnt som igår, fast idag blir det film hos min moster istället. Det blir middag och en låång och mysig kväll. Perfekt helg, lagom utvilad tills sista veckan i skolan. Skönt! ha det bra, kisses

trååk

Hej alla! Jag är en aning små sur just nu, endast för att mamma inte orkade följa med mig till gymmet. Men saken är den att det tar bara ett par minuter ner dit, men ändå. Jag orkar först inte kriga ner dit för att sen gymma 1 timmer eller 2, och sen gå hem igen i regnet. Nej så då fick det vara. Och fet fick jag förbli. Nu erbjuder mamma sig att gå ut på en promenad ner till centrum, kanske ska haka på det istället då. Bättre än inget. Have fun you, bye!

Åh gud I'm so hot!

Hej! Det var några dagar sen. Angående helgen är det ett privat ting, kanske inte borde ha skrivit inlägget innan men kunde inte hålla det inom mig. Men annars mår jag bra. Bara 1 vecka kvar i skolan nu, sen jullov! Och då hoppas jag på en skidresa. Nå pappa, hur blir det med det!? Är så ruggit sugen på att åka snowboard nu!
Idag är det träning som gäller, hockeyn asså! hade även det i måndags, så jag kan lika gärna medela er nu Min hockey karriär är absolut inte slut än! Inte efter 10 år...Jag har längre att gå än så! Så nu ska jag slänga i mig lite mat, och sen tagga till lite. Puss på er!



Jag klär i allt. Till och med peruker! hahahahah

Aldrig mer?

Jag trodde att jag aldrig skulle behöva uppleva det igen, Men jag hade fel. som du sa "ingen familj är perfekt, och det kommer våran aldrig vara"

ishockey är för mig

Hej hallå. Jag kom hem från träningen för ett tag sen. Jag blev tillfrågad om jag vill komma ner och träna med mitt gammla lag, och hur kunde jag bara inte säga ja? Jag fick ett varm välkommande, dom har saknat mig och jag har saknat dom. Så jag snörade på mig grillerna och drog några skills. Jag kände mig som ett litet barn igen! jag älskar den nyspolade isen, och spänningen när man kliver ut och tar första skäret. Jag älskar det! Men jag vet inte om jag kan bestämma mig, har jag lagt min karriär på hyllan förevigt eller var det bara tillfälligt? ..Men jag ska ge det en chans nästa vecka igen. Så nu är det träning måndag och onsdag.  Nu måste jag fortsätta med plugget tills imorgon, vi hörs. Puss

Chris Brown

Latmasken i mig har verkligen krypit fram. Jag orkade inte ens och dansa idag, och + att det var sista gången också. Rikigt illa, men det kanske är därför man serut som man gör också. Mullig och osund. Äckligt. Är de så att man går upp i vikt under vintern? ..För jag har verkligen lagt på mig något extra kilo. USCH!
Vet ni? Jag ska på Chris Brown den 23januari!! IIIIIH! jag är så glaad. Det ska bli så himla roligt! Nu ännu en grej att se framimot. Någon utav er som ska gå eller? och som är lika glada som jag?




dåligt med komentarer hörreni

Jag vet, jag är hel kass på att uppdatera. Men nu är det så att jag har haft så mycket plugg nu på sistonde så jag har inte haft tid. Imorgon sätts betygen, och jag liggen nog väldigt bra till skulle jag tro. Det känns skönt. Gjorde det sista precis, en svenska upg. jag hållt på med några dagar nu.
Imorgon är en av mina ända sovmornar jag har, och då lyckas jag få en läkartid kl.07.30 hur kul är det liksom?! Men det är bara att släpa sig upp vid halv6 snåret. Ska kolla magen och ihopp på att få en remiss till SÖS för rönkning. Nu ska jag sova, drömma söta drömmar och upp om typ några timmar igen. kisses so far

RSS 2.0