over and out

När minnen väcker liv från förut får jag dålig självkänsla. På varför jag inte är i hennes skor just nu, det skulle få mig att må mycket bättre. På något sätt är jag ändå glad för din skull, att du har förändrats och blivit den personen jag letade efter som hade fått oss att stanna kvar hos varandra. Hon har hittat den och det ger bevis att det ska vara ni två och inte vi.. Men jag kan inte låta bli att blotta tanken av oss och hur mycket jag saknar dig!
Du vet att jag inte väder om och går vidare, du vet det för väl... Det är det som gör ondast. Jag önskar varje dag att du ska komma tillbaka


good bye mami

Om en timme lyfter planet och min mamma bär sig av till Thailand med företaget. Hon blir borta i 10dagar tror jag, jag bara sååå avensjuk! jag vill också.. Hoppas hon får det kul, och kommer hem med mycket saker till mig!
C yah mami! love u

image148

home sweet home

Kom hem nu nästan precis, har vart några mil från Norge och åkt snowborard sen i lördags. Underbart!
Jag älskar fjällen, det är sjukt skönt! Att bara veta på morgonen att en ny dag i backen väntar, det är då man känner pirret i magen. Visst är det skönt att vara borta ett tag, det passade perfect med 5 dagar sen vill jag hem.
Åker du skider eller snowboard?


drop the bra

I sommar säger jag bara en sak, Drop the bra! det är så fint att gå utan bh, har man små bröst som jag så ser det inte alls konstigt ut. Det är bara jätte snyggt. finast är när man har ett vanligt linne som sitter lite lösare än vanligt och ett par snygga jeans eller shorts, det får bli den super snygga och sköna outfiten i sommar för min del. Håll med?

Kolla på Kate Moss bara, det är precis vad jag menar!

image147

Michael Bolton- How Am I Supposed To Live Without You



Det är vad jag och Jennifer gör just nu, bara sitter på ett varsitt håll och bara njuter av låten! den är så bra

take me down to the paradise city



Gammal goding, jag tycker den är jätte skön. Jag har en jätte bred musik smak

Happy day

Underbar dag, praoen blev mer roligare när Emelie (min bästa vän) fick jobb på ELLE magazine, hon ska plåtas nästa vecka. Jag är sååååå glad för hennes skull! Visst att jag är lite avensjuk, men hon har modellutseendet och det har inte jag. Så jag kan inte göra mer än att stötta henne till 1000!
Jag har glömt säga, Jag och Emelie ska plåtas den 3/4 också för Art of make up school. Det kommer också bli ruggit roligt. Jag lägger upp alla bilder sen när jag har fått dom:) Önska oss lycka till!

"ego girl"

Trött dag efter praoen, och mamma har en liten present till mig. Jag har inte mått så bra på sistonde, så hon ville ge mig någonting. Hon gav mig boken "EGO GIRL" skriven av Carolina Gynning. Jag tycker väldigt mycket om att läsa bara jag hittar en bra bok. Det först jag gjorde var att slog upp boken och började läsa, tiden gick så fort. nu har läst i 1h kanske, och jag avgudar boken redan. Jag har alltid tyckt om Carolina, hon är speciell antaligen gillar man henne eller så gillar man henne inte, det är det hon skriver i boken också. Boken utspelar sig om hennes livsgång, hon har vart med om mycket även fast hon är rätt ung.
Boken passar mig väldigt bra, jag rekomenderar det värkligen. Hon är mycket smart och jag tar del av det hon skriver i boken.. Det borde de flesta göra som läser den (mest tjejer) ..
Är det någon mer än jag som läser/läst den? Annars tycker jag du ska göra det!

image146

Art of make up school -prao

Första veckan är nu avklarad på praoen, och jag är helnöjd!
Vi börjar dagen med en liten teori, och sen är det make up som gäller resten av dagen. Den blir 2-3 sminkningar om dagen, visst låter det lite för att jobba 7h om dagen? men grejen är att en make up tar ca 2h..och resultatet blir värkligen fint!
Cecilia våran lärare var nu i helgen i Tyskland och tävlade DM i make up, hon har innan vunnit 3 år i rad! Vet ej hur det gick i helgen, men jag tror det gick jätte bra. Tänke lägga upp ett par bilder, så ni ser på ett ungefär vad jag pratar om.

                       
 (Emelie) Modell till DM

 
jag sminkad till Heroin Chick.


shopping

Det är ju alltid kul och handla när mammi betalar, eller har jag fel? så jag fick med mig lite saker hem igår när jag och mamma var o handlade...

    


PallaH

Jag mår genast bättre! Ser fram imot min och Emelies prao som startar på måndag, i 2 veckor! Art Of Make Up school skulle den visst heta, no idea.. Hoppas namnet talar för sig :|

Sen har jag ångest,ångest,ångest och ännu mera ååååååååååååångest!

RSS 2.0