bonita

Tjejmiddag med brudarna igår, det var kul när alla var samlade igen. Jag har saknat det. Hela kvällen var perfa, riktigt nöjd faktist. Det hade vart roligt också om Pillan hade strosat runt med oss hela kvällen, next time!
Men nu all uppmärksamhet till mina nya älsklingar, jag bara avgudar dom!



jul shoppat

Var ute med mamma och handlade lite, hittade dock ingenting på mellandags rean. Men jag hittade lite små saker som jag tänkte dela med mig av, enyoj!



hola mi amor

Nu var det 2 dagar sen det var julafton. Jag hade en helt vanlig (tråkig) julafton. Först vaknar upp hemma, käkar lite frukost sen julklapps öppning med mamma. Där fick jag lite kläder, skor, smink och pengar. Sen ner till mormor, som varje jul. Äta gott, fika och sen vänta på att tiden ska gå... Lite julklapps öppning där med, men det blev mest bara pengar. Men jag är nöjd med min jul! Hur var din?


"lillajulafton"

Såkallade "lillajulafton" igår då, rätt mysigt när familjen samlas sådär. Lite skummt kändes det vell att få julklapparna 2 dagar innan, men det gjorde iförisig inte mig någonting. Men imorgon är det ju riktiga julafton, ännu mera paket! *jippppiie* lite tråkigt är det ju att jag nästan vet allt jag ska få..

Julklapparna från gårdagen

*
Solkort
* Presentkort på H&M
* Smycken
* Pengar
* Kläder
* Gå o göra naglar
* osv.

ont ont ont

Jag har så ont i hela kroppen! Jag och mina vänninor har gått runt i stan med framgång, Det blev mycket shoppat. Mest julklappar till familjen, och mycket förnstershopp till mig själv. Jag hittade så mycket grejer som ska köpas efterjulen. Jag hittade t.ex jackan jag sökte efter som jag skrev i förra inlägget. Typ en sån som Adrian Lima har på sig, jag hittade den på H&M för 500:- så det blir nog nästa kap (efter jul dvs.)
Men nu ska jag tillbaka till släckten, mammí fyller ju facktist år :)

gratulationer

Grattis Mammí! Jag älskar dig mest

nice stuf's

spanade runt lite överallt och fann riktigt schyssta stuf's! Jag diggar mest Rolling Stones tröjan, jag har krigat för just den tröjan. För några månader sendan när jag lubbade runt inne i stan så sprang jag på en kille som hade extakt en sån tröja, och nu har jag hittat den! så nu kan jag sova gott om nättarna igen..... yummi!
Sen eftersyser jag en såndärn jacka som Adriana Lima har på sig på bilden, inte percis likadan..men en likanade, har du sett någon?


Kate von D

Någon som kollar på Miami Ink på 6:an? Ett tatuerar program.. Hur coolt somhelst, När jag sendan om några år har åldern inne ska jag också tatuera mig! Jag har flera förslag på tatueringar och flera ställen där jag ska ha dom. Jag vet iallafall att jag ska ha en stor på ryggen, som börjar i svanken och gå upp en bit sen har jag några andra också. Men en stor favorit till mig är ändå Kate von D hon är en av dom som tatuerar i Miami Ink, hon är grym!
Finner inga ord för hur cool hon igentligen är..

image62

Välkommande

Är det någon som vet säkert om paljettkläningen från H&M är helt slut? För det stog det på deras sida iallafall.. För att om den är det så krossade min outfit på nyår, men för säkerhets skull har jag spanat runt lite extra och då fann jag dom här super snygga och stiliga kjolarna! så det kanske är något att ha på sig annars.

Den första är från American Apparel och kostar ca 300:-  Den andra är från H&M och kostar 98:- . I LIKE!

design

Tänkte lägga ut på ett par örhängen jag designat och gjort själv. Haha det var ju inte svårt, men vafan det är ju en början till någonting större iallafall! så vad tycks?









she makes me happy

allt är bara i en stor röra nu. Jag vet inte vart eller vilket håll jag ska gå. Men jag hoppas du förstår, att det är svårt för mig också? det betyder inte att jag fortfarande inte älskar dig, det är inte det Sean. menmen!

Men nu vill jag ha något jag mår bra av, och det är Mischa Barton. She makes me happy! på det charmiga sättet hon bär upp en helt vardaglig outfit, det blir likom snyggt hur hon än får till det. Otroligt!

image49

misstag kanske..

Jag tänkte igentligen inte skriva någonting idag. Men jag kan inte hålla fingrarna i styr, jag vill bara skriva av mina känslor. Idag mår jag skit, mycket som hänt. Jag kanske har gjort ett misstag som har vänt om och börjat gå vidare, eller så gjorde jag det som var rätt. Jag vet faktist inte just nu, det är svårt. Men jag överlever.
Förlåt sean.... 3/10 - 13/12 det var det bästa på länge. Du var det bästa!

den är färsk Emelie

Veckans innerhåll: Ingenting roligt, bara som vanligt! buhu.. Förutom att jag läst ut en ruggit bra bok "prinsessan och mördaren" , den handlar om kärlek, mord, förtroende osv. Jätte bra faktist! och det säger jag, jag som aldrig brukar komma igenom böcker.


Om jag själv får säga.. Så är den riktigt snygg, bra val Emelie!


image45

palla med rubrik

Humöret idag är inte på topp. Jag är mycket trött, sliten, och alla bara klagar.
 
Går kvällen var helt okej, mjukstartade med en skön träning till kl.19 sen var jag på bra humör. Party sugen. Drog på mig partymasken och sen startade det, drack som vanligt lite förmycket av det goda och somnade så gott. Vaknar senare... Måste hem! panik. vinglar till bussen får sällskap av några vänner. Kommer hem och slänger mig i sängen och vaknar inte efter 12h senare, utvilad.
Nu är det tagg till matchen ikväll, hoppas det gå lika bra som förra gången. Ha'det!

dagens bild

image44

sjukling

Idag har jag spenderat min dag i soffan glott på film hela dagen. Jag duschade precis, kände mig lite smått äcklig eftersom jag har legat och nyst och hostat mig svättig i soffan *iiiish*  Jag som alla andra tycker inte om att vara sjuk. Men imorgon blir det skola igen, för annars blir det ingen utgång på kvällen. Kvällen startar med en härligt träning mellan 6-7 sen har jag ingenaning om vad jag ska göra. Vad ska du göra?

Här är filmen jag kollade på. Jag rekomenderar den värkligen, den var bra! lite smått sorglig och mycket rättvisa.


tjena kisen

Jag tänker inte berätta om skoldagen, för det suger!

skönt med vinst, 9-0. Underbart. Nöjd som ett småbarn, med glass i handen! Jag drog själv en macka i mål, men målkungen var ett stort + . Jag ska inte gå för långt in på deltaljer men ibland är vi riktigt vassa på mål. Me like!
Ps. jag måste säga, Att om jag får barn (tjej) så ska den inte spela hockey! No way. För jag har komplex över mina lår, det är ingenting som hon ska ärva. Ds.

My outfit today

 

galet syggt

Hittade just den underbaraste julklappen till mig själv.. Så satans snygga båda två, men jag vet inte om jag ska ha kjolen eller shortsen. Vad tycker ni?


humör: GLAD!

2 månader idag älskling! Jag älskar dig


mjau

Nu sitter jag här och gör ingenting, ska träna snart. Träna bort allt jag ätit under denna helg när jag bara vart hemma och inte gjort någonting :| Min inlägg börjar dra sig alltså, dom börjar bli sååå tråkiga! men jag har ingenting att skriva om, sjukt..I know. Men jaja nog om detta.

Jag tänkte lägga upp två bilder på mig, enyoj!

    

trevilgt med rubrik

Kom på att i Torsdags köpte jag en ny tröja som jag tänkte dela med mig av. Jag köpte den på PURE i tyresö C :)


Godnatt

Denna lördag kväll har igentligen vart den värsta. Jag har vart hemma, hela kvällen :O Gaah! Men det har vart utvilande, och nu ska jag gå och lägga mig efter att ha sett klart på filmen Troja. Den var riktigt riktigt tiktigt bra! Jag är nöjd av filmvalet ikväll. Nu måste jag sova, sleep tight!

RSS 2.0