I form

Duschad och klar för sängen. Gym passet var tungt, men extra skönt eftersom jag inte vart där på 2 ggr nu.. Latmasken kröp fram! Imorgon blire skola, börjar strax över 9. Det menas med sovmorgon! softsoft.
Juste, blev påmind om att jag ska ju faktist fottas på söndag! Jätte kul, det var ju ett tag sen. Sist var ju då jag och emelie var inne ju! Lite nervöst men så satans kul. Måste söka in till en argentur, men eftersom jag inte har den supersmala kroppen dom vill ha blir jag så osäker.. Nästan lite rädd! Någon som vet någon bra?

Ska fortsätta o kolla på CSI, det är väl sesongs premiär eller? Hörs imorgon! Kisskiss


bestämt mig, visst blir det snyggt med det mörkbruna håret i höst..
(bilden är från i julas)

hemma i dag

Magen värker, så jag stannade hemma idag. Sitter just nu och kollar på Rachael Ray show, det kan vara rätt roligt ibland! Har ett kapitel matte tills imorgon, ska väl sätta mig ner med det innan jag drar iväg till gymmet. Nu tänker väl ni säkert "gymmet? hon är hemma från skolan?" Men det är så att när man han mensvärk är det bästa att träna, då försvinner det faktist!


Jag hade jätte roligt i helgen tjejer! Det gör vi om


 


emelie slipas till en riktigt diamant

Glömde säga! Emelie min bästavänn är nu i södertälje och går catwalk för Eddie Funkhouser.
Lycka till hjärtat, håller tummarna för dig! Min flicka som till en början en oslipad diamant. Love you

på egna ben

Hej på er! Allt bra? Själv mår jag riktigt bra, tar dagen som den kommer lixom!
Vaknade tidigt i morse, runt halv10 av att rummet var upplyst till 100 procent. Har nämligen bara fått rullgardin på ett av mina förnster. Men glad var jag för det. Lagade frulle till mig och pappa och sen satte jag igång med storstädning.
Har skickat ut pappa ikväll! Igentligen skulle jag ha huset för mig själv tills imorgon men pappa bangade ur på Bartömning på Utö. Så tänkte ha en lite tjejmiddag, och sen ut o röja! perfekt lördagskväll.

Lite omoget inlägg jag skrev förra gången, men jag blev så trött bara! Thats life. Men allt är kanon nu!
KissKiss


Jag från förra helgen. En minnesvärd helg det också!

One life in hell

Man ska aldrig förvänta sig någonting, för det blir aldrig så ändå. Jag kan inte säga längre att allt har sin charm, för det har det inte. Trött på allt, ha det bra. Ta hand om er, så kanske vi hörs någon gång.

Carpe Diem


Naturbegåvning

Ligger i sängen redan, Är skit trött! Jag kom hem från skolan vid 3 halv 4 tiden. La mig redan då direkt i sängen och sov 2h. Men jag är fortfarande lika trött! Såg värkligen fram imot en fullspäckad fredags kväll, men icke.
Imorgon går jag nog upp i tid, och tar ett besök på gymmet. Måste träna av mig lite. Måste känna pulsen och svetten igen! nu känner jag verkligen att det dax att sova, ögonlocken känns så tunga och ögonen fyllda med sand.
Nattinatti sweethearts. Kisses



Hon är en naturbegåvning. Vackra varelse!

Take me to paradise

Jag är väldigt trött just nu, Så det blir ett kort och tråkigt inlägg från mig. Kom hem från dansen för någon timme sen, allting gick åt Helvete idag, ingenting funkade som jag ville. Så så sur är jag!  Jag kunde koregrafin när jag kom hem, inte inte när jag väl var där?! Aja, skolfotto imorgon, känner för att se ut som en fågelskrämma. Det är ju trotsallt sista året.  kanke kommer i nattlinnet, who knows? Nu måsta jag lägga ifrån mig datan och sova.
Hörs (om några dagar som min uppdatering brukar se ut) Kisskiss friends

tuff helg

Hello everyone! Nu sitter jag min ansiksmasken i högsta hugg. Började samla på mig för många finnar, så kände att det var dax för en regäl rengöring!
I helgen kan man säga att jag inte jag gjort mycket. I fredags var jag hemma till ca.22 tiden och sen fick jag för mig att dra mig ut, drog till Janne(?) ingen aning om vem det var.. Igår degade jag och Emelie i sängen till 18 tiden, så den senare på kvällen drog vi oss till Joppo. Snackade massa skit, tog en öl och sen åkte hem, roligare än så var det inte.
Och idag, ja om man säger så här.. Så gick jag upp ur sängen nu. Jag var uppe vid 12 första gången och käkade lite frukost, sen lockade sängen igen. Så nu sitter jag här, Ska strax gå och tvätta av masken!
C you, kisskiss

give me wings, I wanna fly


dance everyone dance

Hej hallå! Tänkte skriva lite fort.. Började vi nio tiden i morse med SO (värsta jag vet)! och sen engelska osv. Dagen har gått hyfsat fort.
Kom hem för en stund sen, slängt i mig lite mat. Så nu måste jag springa till bussen, dansen väntar. Jag bara älskar dansen, det är det bästa som finns! Vi hörs m8, kisses

RSS 2.0