18.05

mycket saker har hänt under veckan. Mycket med mitt utseénde, jag har klippt LUGG! det fanns aldrig någon tanke bakom att jag skulle vilja klippa lugg. Men tyderligern så slog det mig att "fan jag ska nog ha lugg" ...så under lunchrasten i fredags springer jag till frisören och klipper mig en lugg! jag blev rätt nöjd faktist. 
Jag har hunnit med att handla lite grejer också :)


image96



Väskan och örhängerna - Glitter
Tröjan -ONLY
...Och pottan på bilden är jag med lugg.

new shoes

Som jag sa i förra inlägget, jag verkligen avgudar skor! Så jag bar mig iväg ner till centrum i dag och fyndade ett par skor från wedins. Halva rea priset, så jag betalade inte mer än 150 kr för dessa skor. Jag älskar rean! kan det bli bättre? ...


smoothie

Alla mina pengar skulle jag igentligen bara kunna spendera på skor. Dom passar alltid, man ser aldrig tjock ut i dom som vissa klädersplagg t.ex.. Dom finns i alla storlekar, alla höjder och i alla forner heltenkelt.
Min personliga favorit är höjder, men eftersom jag är så lång så kan det i bland bli svårt att få dom att passa, för jag blir ca. 1.85cm. Men ibland så, så kan jag ej motstå.




några favoriter från topshop, sjukt snyggt!

gå och lägg er

Lack lack lack! Match igår då, mot Aik! Vårt största hot, vi spelar alltid oms bäst mot dom men tyvärr ligger dom alltid ett steg före oss... Jag var så taggad när jag tog första klivet ut på isen och matchen sattes igång!
Dom började med att dra i ett mål efter bara ca.3 min, not good tänkte jag... Men efter en stund hittade vi deras svaghet i laget, målvakten! Just det, hon var inte så säker stackarn. Så vi drog på några skott och hoppsan så Låg dom under med 5-1, Jippi! Så sista perioden tänte vi att eh varfan det här är chill, vi vinner liksom (smått kaxiga)
Allting slutade med att dom satte fart på skridskorna, och snurrade toltalt upp oss. Matchen slutade 7-8 till dom, Aaaaah! jag blir så sur, jag som trodde att vårt lag var vinnare. Men icke sa nicke!




PS.

Jag kompå att jag kan tyvärr ej lägga in dagens outfit den här veckan om jag inte springer förbi hem till mamma och gör det, för jag har nämligen inte USBsladd hos pappa.. Men det kommer, jag lovar! .DS.


Hur var det vi sa?

Har du någon gång förlorat någon som stod dig väldigt nära? då borde du veta hur jag känner.



Tänker du aldrig tillbaka, och har du glömt att sakna?


godmorgon

har ni tänkt på att jag inte skriver i min blogg så mycket? ...men jag har ingenting att skriva om längre, konstigt nog! Men Emma satte igång mig och jag började skriva nu.
Går kvällen var helt okej. Var hemma hos en killkompis, krökade och lyssnade på musik. Riktigt mys:)
Dagens dag vet ej var som kommer att ske, men jag vet att jag skriver ett inlägg senare och föröker då få med "dagens outfit" ...

bye chicas


dagens bild

image86

tattarungar

Måste bara skriva ut min ilska! Jag och några kompisar var hemma hos en tjejkompis igår och det kom bara mera och mera folk och sen var det fullt. En självklar grej för mig är att man hänger av sig kläderna i hallen och går in, eller hur? men nej det ska man ju inte kunna göra för då finns dom ju ej kvar där när man ska hem! Hur är det möjligt? Jo för i tyresö bor största tattarungarna som måste baxa för att få grejer. IDIOTER säger jag bara, att ni inte skämms. Helt sinnessjukt! Så nu... En LG mobil och en Goosejacka m´. mobil,busskort och nycklar blev stulet. Fuck er! skjut er själva

A little bit kinky

Första dagen i skolan efter lovet, phuu! Det var inte lika jobbigt som jag trott det skulle vara.. Larmet slår på kl.07.30, snäll som en björn kliver jag upp ur sängen och rätt in i duschen. Jag teg lite i skolan, jag började tröttna till vid lunch. "Men vad är inte en bal på slottet?"






image85
hot hot hot! någon dag är det min tur att prova sig på hennes nivå....

LOovet

Hittade några bilder (ej snygga) från några kvällar på lovet, faktist dom ända kvällarna jag hade riktigt roligt! Några bilder är från tjejmiddagen hos Emme och dom andra är från när jag Emme och Fia var hos Kaggen och Motti. Tack vänner för dom kvällarna.



Haha, jag säger ingenting mera, låt bilderna tala för sig själva!

ggggge mig!

Mitt liv är otroligt tråkigt just nu, ingenting som händer lixom.. Det jag värkligen skulle behöva nu är 2 veckor i Franska Alperna och en snowboard, Jag lovar att allt skulle bli så mycket bättre!



image76
är det någon som vart dära, är det som alla säger?

VSFS

Ur stressig dag och mycket irreterande. Men den slutar bra.. Nästan min favorit kväll faktist. En fullspäckad kväll framför Tv'n, Jag gillar det!

Kl. 20.00, Victoria secret fashion show
kl. 22.00, Enough -med Jennifer Lopez

image75

Mina personliga favoriter är Adriana Lima och Heidi Klum, vem är din?

look at her

image73

Isn't she beautiful? men bara för smal....det är synd

tjenare kungen

Det var ett tag sen sisst, jag har varken haft lusst eller tid.
Nyår vart kanon, lite seg i början men slutade bra. Vi startade färden i en taxi så bar av mot strand till en b-fest vi stannade inte så långtid. Utan vi fortsatte sedan till en killkompis med mycket trevligt folk. Jag fick min nyårs kyss och sen gick tiden fort så jag bar mig hemåt. Den var lyckad den kvällen, men ändå massa problem som igentligen inte skulle uppstå. Du vet vad jag pratar om Emelie? ;/ mmh, inte så kul....

Lovet har igentligen sugit, inte nöjd.        Men Sleep tight!


RSS 2.0