Next stop, tatuerare

godkväll. Har precis ätit mammas goda thai mat, den smakar alltid lika fint! Igår kväll skippade vi alla planer som egentligen var bestämda och åkte in till stan istället. Först tog vi oss en tur till kungsan. Vi kom i slutet av nrj, då Lady Gaga (stavning?) var.. Vilken energi bomb hon är! framtrådandet var grymt. Sen iallafall efter det drog vi oss mot stureplan till espresso house. Påvägen såg vi den "berömda" Kissie, så vi skrattade tills vi knappt kunde stå på benen.
Jag var hemma tidigt, runt 12 tror jag. och på direkten la jag mig i sängen och somnade.
Nu på efter middagen har jag och pappa vart på münchenbryggeriet, och vart på Tattoo mässan. Vilken konst! Jag är helt imponerad, det är helt sjukt hur dom kan måla. Men iallafall så bestämde jag mig, att det där fårbli min framtid. Jag vill också skapa konst, så då blir det läling om ett år. Super kul!

Nu väntar mamma, vi ska ha myskväll. Vi ska kolla senaste James Bond. C you! Kisses

lördaaaag

tjena hallå. det var några dagar sen.. Ingenting speciellt har hänt. Skolan har kommit igång på riktigt nu, pluggat lite hemma uppg. Igår var en kväll med mycket liv, jag hade faktist riktigt trevligt där ett tag! tror det blir samma ikväll igen, eller?
Medans jag väntar på maten, kollar jag runt lite efter snygga skepparkavajer. Hittade på en på LaRedout, men jag vet inte om jag vill beställa.. jag vill nog prova osv. innan jag handlar. Någon som har ett bra tips där det finns?

ha en bra kväll. Kisses

men jag kan ju inte sluta tycka den är ursnygg!

dance al night long

Nu är jag så slut i kroppen. Kom precis hem efter min första dans lektion. Och det var lika roligt som jag hade förväntat mig! om inte ännu roligare. För att vara NB grupp så var det inte det enklaste, men vad klarar inte en krigare!?
Så nu är det bara vänta till nästa vecka då det är igång igen.
Imorgon börjar det riktiga schemat i skolan. Skulle egentligen börjat kl.8 men fick ett medelande om att första lektionen var inställd så nu är det sovmorgon ända till 10, Happy times! Nu måste jag lägga huvet på kudden och sova. Höres! Kisses


humorärmingrejnärjagärtrött

Hola amigos! Allt bra? (kanske inte ska skriva så eftersom det aldrig är någon som svarar?)
Men iallafall så igår var jag o träna på gymmet, för första gången nu eftersom jag slutat sportat. Så jag har en härlig träningsverk i armar och mage. Skolan var lugn idag, hade en lektion på morgonen där dom berättade om det nya schemat och sen efter lunch fick vi i stortsätt göra vad vi ville. Imorgon är det 6-kamp med 6:orna (tolka det hur ni vill. SKÄÄMTA!) så börjar runt 10, och antar att det inte tar hela dagen. Och sen vill jag bara tilllägga att jag och linda har våran första danslektion imorgon, lite pirrigt med sjukt kul. Men ha en kul kväll, själv ska jag gå och sova. ha'det

godmorgon?

Vaknade precis, det blev rätt sent igår. Jag är fortfarande svin trött. Men det är vell antaligen för att jag har sovit mer än 10h.. Ikväll hade jag planerat att bara ta det lungt. Men pappa försöker tvinga med mig till kungsan, för det ska vara något band som spelar kl.21. Så det blev ingen lugn kväll för mig inte. Men annars har det varit en bra helg, hur har din varit?
Kisses

I wana sleep

Här hemma är festen på g, man skulle kunna tro att den precis har börjat. För det kommer lite folk då och då. Men nu efter som klckan är halv 3 så börjar jag bli lite trött o vill sova, men det känns inte som att det funkar just nu. Nu när  högtalarna ekar sämst musik. Menmen, det kanske inte händer varje dag, eller?!
Ska gå ut och göra det bästa av sitvationen, lite social skadar ju inte. Och vad är det man säger, natten är ung.
kisses



Lite random bilder från tidigare ikväll. Nattinatti!

Kräfftis.. det är kallt

Hej hallå. Gud vad det är kallt ute! Och vi har folk hemma för kräftskiva.. Och vi ska sitta ute. Så ikväl blir det drag antar jag. för att hålla värmen ikväll har jag satt på mig ett par chinos, mitt nya korallfärgade linne och sen en tjocktröja. Visa säkert lite senare. Det kanske blir stan senare idag också, vi får vell se. Men ha det bra alla. Kisses

stureplan have fun

Jag kom precis hem från Emelie, sov där i natt för att jag ej orkade vänta på bussen igår. Så det var närmast.
Igårkväll fanns det inte mycket att göra så jag, emelie och robin bestämde oss för att åka in till expresso house på stureplan. När vi väl kom och beställde och hann precis sätta oss ner, började värsta musiken dunka utanför. Vi blev självklart nyfikna och gick ut. Där står det en skåpbil fylld med baslådor och sen utan för står det två dj:s och bara rullar musiken. Jag lovar att det hördes över hela stureplan. Det var riktigt häftigt faktist.
Efter det drog vi hem. hemma hos emelie blev det inte mycket göra. jag var trött och gick o la mig efter en stund.

Nu väntar duschen på mig. Kisses


nu börjar jag med roligare rubriker.

Hello katter! Idag efter skolan åkte jag in till stan för att handla lite. Jag åkte in själv, för visst är det skönast? Det tog ett tag innan jag hittade någonting. Jag visste vad jag var ute efter med det fanns inte i min storlek eller i den färgen jag ville ha. Så efter ett par svängar i samma affärer så hittade jag det jag lite var ute efter, men inte riktigt. Men jag kan ju inte komma hem från stan tomhänt!


Ett korallfärgat linne från H&M

Och sen en kort poncho från gina

21augusti

Det är/har varit en speciell dag idag, det är Emelies fördelsedag! grattis grattis. men det har du redan hört 1000ggr idag.  Skolan idag var lugn. Vi var bara fem 9:or i skolan, resten var på djurgården på museéum. Resten av skolan bestod av dom nya 6:orna.. Och jag kan inte på minnas om att jag var sådär liten när jag började 6:an! Cute.
Vi slutade iallafall vid halv12. Sen dess har jag vart hemma. Jag har något virus i kroppen som gör mig trött hela tiden, usch på det!
Imorgon blir det en runda i stan efter skolan. Kanske åker in själv, det är ändå skönast. Eller vad tycker ni? Då känner jag att jag hittar det jag vill hitta osv.
Nu ska jag lägga mig i sängen med kissen, och sätta på en bra film. Hörs imorgon. Kisses


There she is, my little angel

20augusti

Nu är det snart sängdax.. Kommer förmodligen inte kunna sova, för jag har precis druckit upp mig latte. Kanske inte så smart men vad är livet utan en latte o en cigg på kvällen?
Jag har kollat runt lite efter höst kläder. Då hittade jag låga uggs (www.gojane.com) dom kostar 14$, men jag undrar sen om det är någon som vet ungefär hur mycket frakten kan gå på? hör av dig gärna!

Sleep well. Kisses
   

20augusti

Första dagen i skolan.. Eller ja, ett såkallat upprop och sen fick man gå hem. Jag tycker bara det är helt onödigt. Så efter 40 minuters "lektion" gick jag ett varv i centrum och kollade. Jag hade fortfarande mitt morgonhumör med mig, så man kan säga att jag var inte så trevlig. Så jag bestämde mig för att gå hem istället, hemma la jag mig i sängen och började läsa i en broschyr om språkresor. Efter några minuter i sängen så somnade jag stenhårt och vaknade inte förens 3h senare när det var dax att kila ner till doktorn. Nu sitter jag här och har precis ätit upp mig grekiskasallad och funderar på att gå ut. C you later, Kisses


19augusti

Är ni lika pigg som jag? Och ändå är det uppstigning tidigt imorgon.. Jag vet faktist inte hur jag ska orka. 
Det blev inge stan för mig idag, för jag blev sur av en anledning. Så istället var jag hemma och fixade naglarna och tog det lungt bara. Ikväll har jag varit bänkad framför Tv'n med en chokladkaka i högsta hugg. Medans jag blädrade igenom alla kanaler på TV'n fastnade jag vid Dr. Phil. avsnittet var om anorexi.. Så där satt jag med min chokladkaka och kände mig inte så hipp på att fortsätta äta den. Det var ruggiga bilder som fick även mig att må illa.
Men nu blir det ett samtal till min bästavänn, och sen blir det direkt i säng. Kisses

19augusti

Vaknade för ett par timmar sen.. Måste vänja mig litegran tills skolan börjar, och det villsäga redan imorgon(?!) Jag förstår inte, jag har inte gjort någonting den här sommaren och ändå har de gått så fort. 
Idag tänkte jag nog ta vara på sista sommarlovsdagen, jag tror jag tar med mig min kusin in till stan och fönstershoppar lite. Och sen tar en fika. 
Nu ska jag packa upp grejerna från pappa, och sen ta en dusch. Hörs senare! Kisses 


Bild: LundLund

...

Jag borde öppna ögonen o se, att det är inte jag som får dig att le. jag måste gå vidare, och inse..att livet har mer att ge


18augusti

Hello you! Snart bär jag av hem mot mamma, har inte vart där nu på 2 månader. Ska bli skönt. Innan tänkte jag ta mig en sväng ner till solariumet en halv timme. man börjar ju blekna nu när solen gått i måln. Om 2 dagar börjar jag 9an, jag vet inte om jag kan glädjas åt det faktist. Tidiga mornar, tråkiga dagar.. allt jag tänker på är att jag tar studenten om 4 år.
Orkar inte skriva mera.. jag har så många funderingar i mitt huvud just nu. Sköt om er! kisses

Varför kan man inte glädjas åt det man har?
Varför vill man alltid ha mer?
Varför är inte jag den som är den andra?
Varför sitter jag här, varför gör jag ingenting?
Varför väntar jag på dagar som inte kommer komma?
Varför släpper jag inte taget? ..och går vidare

I wana dace in the rain

16augusti

Godkväll! Tänkte ta det kort. Ikväll drog jag och tjejerna in till stan och först åt och sen vidare till kungsan. Det var ju så sjukt mycket folk, Så vi gick ett varv runt allting sen tröttna de dom. Så vi satte oss vid vattnet en stund. Sen begav vi oss in i folkmassan igen. Jag själv kan tycka sånt där kan vara kul, mycket folk och hög musik. men det tyckte tyvärr inte mina tråkiga vänner, så vi satte oss på tunnelbanan påväg hem igen. Jag åkte hem nästan direkt för det hade hänt lite tråkigheter, som jag inte kan ta just nu.. Men ha det bra. Kisses

15augusti

Måste bara lägga ut bilden på en av dom vackraste kvinnorna, Michelle Pfeiffer. Måste säga att håret vill jag ha. Det är precis dom där hollywoodlockarna och volymen vilken tjej som helst vill ha.


15augusti

Halsen värker inte lika mycket längre, men den känns svullen bara. Jag har legat och smuttat på citronvatten hela natten och sen knaprat i mig några alvedon. Så förhoppningsvis kanske jag mår bättre till kvällen. Jag och Emelie tänkte börja lite hemma hos mig, ta något glas, sitta och prata och sen gå ut. Vad ska ni göra?
Jag smyger in senare en outfit kanske. Ha det bra! kisses


14augusti

Nu har det slagit ut ordentligt, nu värker halsen så jag knappt kan svälja och knappas äta. Och det värker i hela kroppen. Jag har kollat på film, sovit och gått och oj'at mig hela dagen. Inte så roligt såhär i slutet av sommalovet .  Jag är inne på min andra kopp te, det är det ända som går ner just nu. Hoppas ni mår bra iallafall!

Godnatt friends!


14augusti

Jag mår inte så bra idag, jag tror jag börjar bli sjuk.. För jag är trött hela tiden, kan inte äta eller vet inte ifall jag tycker att det är varmt eller kallt. Så nu sitter jag här vid matbordet och försöker äta lite nudlar, men det går sakta. Jag har iallafall fått i mig en kopp te. Ska nog gå och lägga mig en stund till, kanske somna till en film eller något..

Skriver senare igen. kisses so far


13augusti

Helluu! Jag ska inte bli långvarig för jag är sååå j*vla trött! Jag orkar ingenting. Ikväll var jag hos en tjejkompis Izabelle för hon fyllde 16 år. Det var kul, för allting var en överraskning. Hon sitter där med sin släkt, och sen helt plötsligt stormar 8 tjejer innanför dörren. Glad var bara förnamnet på vad hon blev.  Av mig och Emelie fick hon en jätte fin klocka vi köpt på guldfynd. Det var faktist så jag tänkte köpa den till mig själv istället.

Så nu ska jag sova, Sleep tight

11augusti

Regn idag igen. Men jaja, skolan börjar ändå snart, så det kanske inte spelar så stor roll egentligen.
Jag måste bara passa på att berätta. Att nu eftersom jag har slutat på hockey , så kan jag ju inte bara sitta hemma. Så jag och Linda tänker sätta fötterna och kroppen på sprätt igen och börja dansa. Vi börjar på Balettakademin på Birger Jarlsgatan inne i stan. Vi valde hiphop street kurser. Det ska bli sjukt roligt! jag har alltid velat dansa, men jag har varit för feg för att börja på någonting själv. men nu har jag ju Linda! åååh, jag är så taggad!

Ha en bra dag. Kisses so far

9augusti

Hello! Mår ni bra?...eller mår ni som jag efter gårdagen? Som sakt, det var hårt att vara Stockholmare igår. Jag och mina tjejkompisar började kvällen med att först åka till Årsta för förkrök. Det var väll roligt, men jag fick i mig alldeles för mycket och mådde inte så bra i några timmar. Men ändå gav jag inte upp! Så vi drog vidare till Odenplan till lokalfest, och där började jag mår bättre. Och fick därför som tack för hjälpen av alla andra ta hand om dem. Sen efter några timmar så fortsatte festen på Stureplan. Där var det ju bara sjukt mycket folk. Men jag började känna att kvällen började dra sig mot sitt slut, så pappa kom och hämtade mig. Direkt i säng sen för att sova! Var din kväll också bra eller?

    

Och sen fick jag reda på idag, att en i familjen blivit sjuk. Hold on! du kan klara det...en gång till!

6augusti

Hello you! Trist väder har det varit nu i några dagar.. Men då har jag iallafall inte dåligt samvete när jag vaknar vid 2 tiden på dagarna.
 Igår hade jag min första träning på is. För er som inte vet på har jag spelat ishockey i 10år nu. Och jag har gått och funderat på ifall det är dax för mig att lägga grejerna på hyllan. Så igår mitt under träning så kände jag att det fick vara nog, så jag gick in i omklädningsrummet och tog av mig alltid. Jag kände att nu kan jag det här, och det är dax att smälta isen och gå vidare. Lite tråkigt att jag känner såhär, för det har alltid varit hockey för mig, och jag älskar det fortfarande.
Men jag är redo nu att gå vidare. Så Rest in peace min hockeykariär!


krigar ligan 2003, då var vi inte stora tjejer. kommer sakna er

2augusti

Nu när jag vant mig vid värmen, så försvinner den? Men det kanske bara är tillfälligt, eller någon som vet? Himlen är gråtäckt av regnmåln,så jag sitter här i min fotölj och funderar på vad jag ska göra.Har inte kommit fram till någonting än, men det känns som att det inte gör någonting. För det är mysigt och sitta här och kolla ut över havet. Eller ja, jag ser över till saltsjö-baden.. men iallafall. Have fun you



1augusti

Hello bloggen. Nu var det några dagar sen sisst. Allt bra med er?
Nu börjar sommarlovet dra sig mot sitt slut. Jag kan säga att det har ju inte vart det bästa sommarlovet, men jag är rätt nöjd ändå. Det är alltid i slutet av sommaren man har som roligast, är inte det konstigt?

Ska nu börja fixa mig mot kvällen, får se vart jag tar vägen. Har ingenting bestämt än, men natten är ung så!
Ha det bra sunshines!


Jag är glad att vi har varandra igen

RSS 2.0