all by my self

Idag var jag inte svårt att övertala om en mysig hemma kväll. Så nu säger jag Godnatt


lördag?

Men kanske ska ta sig en funderare vad som ska ske ikväll. Måste snart börja fixa mig kanske..? eller blir det hemma kväll? det är frågan. Eftersom gårkvällen inte var rolig någonstans så är jag lite osäker på att jag vill utsätta mig för samma sak igen. Vi har ju faktist godis och chips hemma...och vi har även fått igång våran öppnaspis också.  så vi får se åt vilken håll det lutar. Jag har ju iförisig vart seg hela dagen idag. Jag har pluggat lite, sovit, ätit, pluggat, duschat, ätit och nu ligger jag här, Med den stora frågan "inne eller ute?" ..Hoppas ni får en bra kväll iallafall. puss


life goes on

Ingenting har någon betydelse. Jag ger det inte ens chansen att förklara, för ingetning kommer bli som förut. Jag kommer sakna dig Pillan. Men jag måste ge upp, för jag orkar inte längre


ChristianLouboutin, and I have to walk


frisör besöket

Hello sunshines! Vaknade i morse av att det snöade och termometern låg runt -1. Men sen när jag gick hemåt från skolan så var det + grader och slask. Tråkigt tråkigt! Tror ni på en vit jul det här året? ..jag vetefan om jag vågar tro på det asså. Men hoppas gör jag ju alltid.
I måndags var jag ju hos frisören, hon klippte lite för kort kan jag tycka med, aja det behövdes! Och sen färgen blev chokladbrun, mycket fin. Visar en bild senare. För nu ska jag snart börja fixa mig och dra mig in mot dansen. Bara 1 gång kvar efter den här :O  det går på tok för snabbt!

Bye

fel fri

Hej hallå! Jag hoppas ni mår bättre än mig idag! Jag har sjukt ont i magen...hela tiden. Något är på tok med den, Ska till doktorn den 3dec. Ska bli skönt och får veta vad som är felet. Så idag har jag bara legat i sängen och vridit och vänt mig. Så nu är jag precis klar för att åka till pappa i 2 veckor. Men innan ska vi till frisören, klippa och färga tror jag det blir.
Imorgon pallrar jag mig till skolan, vare sig jag vill eller ej. Men det är ett måste!

Vi hörs mer när jag kommer till pappa. Kisses
 

need a hug

Sitter fortfarande i nattlinnet, lite ofräscht! Men jävligt skönt ibland. Har även jordens mensvärk, inte så skönt...
Igår var jag på 50/18-års fest, till min kusin och hennes pappa. Dom bjöd på super god mat och mycket humor. Efter ett tag när alla började bli lite runda så blev allt plötsligt så tråkigt för mig. Jag var typ den ända som var under 18 och inte fick unna mig lite dricka. Men det vara bara att acceptera, min tid kommer den också. Men festen var rätt torr, och blev ännu tråkigare tillslut. Slutade med att jag fick med mig en sur mamma hem vid 12 tiden.

Nu ska jag nog gå och lägga mig igen. även fast det är det ända jag gjort idag, legat i sängen så är jag fortfarande dötts trött! Så good night!

på tok för många läxor

Kom hem för en liten stund sen. Slutade egentligen vid 1 efter engelska provet. Det gick hyfsat bra tror jag. Men istället för att gå hem gick jag upp en våning till studietiden, och gjorde klart lite saker jag låg efter i.. Så nu sitter jag här, framför datan ska snart ta tag i alla läxor. usch, så många det är såg jag nyss! menmen.. Det är bara plugga på dom sista veckorna, den 3dec är sista inlämnings dagen och sen sätts alla betygen.

c you

fuckface


Så det kan sluta.... ajajaj! söta Isabell då

oh lord!


Någon som såg dom här snyggingarna i "In to the Blue" igår kväll? Så nu lyder dagens fråga såhär, Växer snygga människor på träd någonstans eller? jag verkar ha missat något!

Jessica Alba och Paul Walker!

......

Måste bara visa mina fina köp jag gjorde igår. Jag var nämligen i Nacka forum, och det var det allra bästa köpcentrumet jag vart i! Det var ju bara hur stort och fräscht dom helst. Så vi anlädde till Nacka vi halv12 tiden och kom inte därifrån förens vid 5 tiden. Då var alla bra trött i fossingarna. Här är några smakprovn från igår

Från bikbok

Stor stickad kofta 299:- och jeans liknande tights 149:-

Från H&M

Kort volang kjol 199:- och (knall) lila tights 29:50 :-

det gjorde jag

Såg ni dom enstaka snöflingorna som föll ner nyss?

I wana dance in the monelight

Hej alla! Vaknade precis, har sovit sen 3 typ.. Hur skönt som helst! Så nu är jag pigg till kvällen! Ska troligen träffa Emme och Co. Får se vart kvällen leder en sån här regnig fredag.
Ja är tom på ord och har skriv kramp. Åter kommer imorgon eller när jag har skriv lusst.     Carpe Diem

$$$

Ny duschad och riktigt trött i kroppen. Kom hem från gymmet för någon timme sen. Jag brukar ju bara gymma måndagar, men fick även ett ryck idag och gick ner med mamma. Jag "power walk'ade" i 25 min och sen lyfte några tyngder, nu känner jag mig duktigt. Mitt mål är att tappa 2-3 kg :) Efter gymmet åker vi ner till Pizzan och köpte med oss en grekisk sallad hem, mums! Nu ska jag nog gå och lägga mig i sängen med en kopp te, och bara bläddra mellan tv kanalerna..
Night rarings

Btw,
1 vecka kvar till den 20onde! Får några extra tusen den här månaden. Så nu äntligen ska jag fylla på min garderob

2 fågelskådare

Kom hem genomblöt för ett tag sen. Tråkigt väder, visst? skoldagen idag har var kanska kul, om jag får säga det själv. Vi har ju den här veckan allt inom yrken och gymnasium. Så vi idag har vi gjort egna "företag", min grupp är såklart en av dom bästa. Vad kan det bero på? kanske att jag är VD inom våran ide.. höhö! nejmen. Imorgon är jag ledig, eller egentligen inte ledig men vi har fått en hemma upg. så funderar på göra den nu, och kanske slappa hela dagen imorgon. Film mys, who knows:)




det syns väll att vi älskade våran semester?

- You can never take tomorrow

                                                   

relax

Jag börjar inlägget med godnatt på er! Allt bra? Idag har varit en typisk lugn söndag för mig. Vaknade utvilad vid halv 12 tiden, åt lite gröt till frukost. Tog sedan en lång varm dusch, sminkade mig och sen åkte jag en sväng med Marianne. Jag älskar att åka bil, inte bila långt utan bara åka omkring med skön musik och kolla runt lite. Det är super skönt! Efter middagen iallafall åkte vi ner till ishallen och kollade match. Blev sugen igen, så det lär väll sluta med att jag snurrar på mig grillerna igen. Shit vad roligt det är med hockey! och därimot är det rätt ballt med tjejhockey.... Även fas igen tror det.

Skola imorgon, börjar vi halv 10o. Så om jag somnar nu så får jag iallafall 8 timmars skön sömn. Hoppas på att påsarna under ögonen slipper vara så stora, men efter lång sömn brukar dom ej finnas där.. Sleep good!  XOXO

lördag strax efter midnatt

Jag är hemma tidigt ikväll. Det regnar och jag är slut körd sen igår. Kom hem i morse någongång, minns inte riktigt. Men kul vare! Det är såna här tunga och tråkiga dagar man ska ha pojkvän och bara ligga hemma och gosa..
Nästa vecka i skolan har jag hemstudiedag på onsdagen och på torsdag ska vi till gymnasiemässan, resten av dagarna är ungefär lika slappa.. så jag har en lugn vecka framför mig!.
Nu slocknar snart ögonen, måste sova. Kisses

....



Någon som kanske har lust att köpa mig Karolina Kurkovas bh för 33 miljoner? säg till isåfall

kanske vänt på dygnet?

Jag borde sova vid den här tiden, med tanke på att jag ska upp igen om några timmar.. Men jag kan inte sova, har en konstig känsla i kroppen, Kan inte sova utan att lampan är tänd.. Jag brukar nästan alltid sova med kolsvart rum..
Ialla fall det var super fint på kyrkogården, så många ljus tända..kunde inte låta bli att tycka att det var mer vacker än sorgligt. Imorgon är första skoldagen ju, fort det har gått! Jag känner mig rätt utvilad, jag har ju för det mesta bara vart hemma.  Och om vi börjar skolan imorgon, om jag inte räknat fel då så kommer .... hem från Miami om 1 och en halv vecka. spännande!

Nej shit nu måste jag sova, eller egentligen för länge sen ! sleep well rarings

scary

Hej alla bloggare! blev ni skrämda igår? jag blev, 100 tals gånger som tyckte det var roligat att skrämma livet ur stackars små tjejer mitt i natten.. Jag och Emme blev upphämtade vid 10tiden hos henne och fortsatte till Simon, satt där en stund och förade lite. Sen skulle vi såklart ha korv från statoil, alskar korven ut natt luckan. Den är speciell! Vi fortsatte därifrån ner till tjili mötte upp några skojare och sen rörde vi oss hemåt. Roligare än så var det inte. Hade viljat var utklädd men...

Nu ska jag och pappa börja röra oss mot kyrkogården, tända lite ljus. Lika sorgligt varje gång. Men riktigt fint!

Puss på er

grattis bror

Kan inte sluta störa mig på dom små barnsfötter som dunkar från övervåningnen, lilla kusinen är här för att fira min store bror som fyller 28.. Gammal han blivit! känns som han forfarande är 18. Ja som sagt, vi har lite gäster över, ska käka tårta snart. Och jag har faktist vart med o gjort dom! ..Jag överraskade honom med ett sett hudprodukter för män, jag tror han uppskattade det. 
Ikväll tror jag det blir party, det är väll halloween idag, eller var det igår? skriver senare. måste kila. kisses

RSS 2.0