Valborg

Sitter hemma hos Izabelle och gör inte så mycket. Hon ska ut och göra stan osäker ikväll, medans jag sjäv ska mest ta det lungt. Eftersom jag ska på bröllop imorgon..
Ska snart hem och färga barret, det blir en kastanj färg eftersom jag vill ha en röd nyans i håret.

Sen måste jag bara säga att valborg är bara sååååååååå överskattat, jag menar vad är det för mening? Kolla på en brasa och supa sig full? aja alla prioterar sina dagar olika. Men iallafall, ha en trevlig kväll. Själv spar jag mitt tills i helgen!

Tja

3 Door Down



You love me but you don't know who I am, so let me go!

värt att tänka på

Vad är gränsen för förmycket? och när vet man att man har passerat den?

bröllop

Jag hittade klänningen i Haninge igår istället, för det var slut i Farsta. Sen hittade jag ett par skor också, som alltid! men dom var speciella, jag älskar dom!


det lucktar sommar...iallafall vår

Runt 20 grader i solen och det är fredag! kan det bli bättre?
Kom hem från skolan för någon timme sen, matteprov sista lektionen, jag tror det gick bra! hoppas iallafall.
Ska snart rulla iväg till Farsta C och kolla klänning med mamma, ska på bröllop den 1maj så det börjar bli lite brådis med det! Jag har hittat en fin på Gina Tricot faktist, en hallonrosa "lite finare" tup klänning. Hoppas att det finns kvar bara.

Dagens: 

  


Idag

Idag gick jag en timme tidigare från skolan för att jag skulle hinna till salongen för att göra mina naglar.
Jag rekomenderar den salongen, det ligger i Hökarängen och heter Mor & Dotter. Dom har allt från frisör besök till massage, naglar, kropp och ansikts vård. Jag gillar stället :)!

image156  image157
      

modellbilderna

Här har ni dom, modellbilderna..


thank you...

Jag är inte frisk, jag är snorig och har ont i halsen :/ igen... det var inte länge sen jag var sjuk!
Men  jag hade iallfall gäster idag igen för att jag har fyllt år, jag fick min present av pappa och mina bröder. En moppe, det hade jag faktist inte tänkt på, jag trodde inte jag skulle få någon. Jag har ingen aning om var det är för moppe,, vi köpte den av grannarna, och det måste fixas lite saker på den. Men jag ska bara ha det tillfälligt, funderar på att köpa en ny senare:) men vi får vell se, jag är inte så kräsen. Den funkar ju iallafall!
TACK PAPPA

Juste! jag har fått mina modellbilder nu, jag kanse lägger ut dom senare. Bye


hi

Efter en lång skön promenad med min bästa vän Emelie, mår jag bra. Har pratat ut om allt som satt i klämm, sånt som bara jag kan prata med henne om. Visst är det skönt att ha en bästa vän? vi kan gå i timmar utan att säga någonting, men det är fortfarande som vi paratar med varandra. Du förstår om du har en vän som står dig väldigt nära. 
Nu ligger jag här i sängen och ska kolla runt efter jobb, någon som har något förslag? det skullle vara väldigt snällt isåfall!

bye

15/4

Idag fyller jag år! 15 barre! 3 år kvar tills 18, det går fort... Först en lite överraskning av mamma, hon tog mig med på fotmassage och sen på restaurang. Utan mamma fick jag en ny mobil, en Nokia 5310 XpressMusic och en kamera. Tack mami!

Släkten gick precis, och lämnade kvar ett par jeans, skor och pengar. Precis vad jag behövde! tack så mycket alla!
Juste jag höll på att glömma! jag fick en bukett med blommor av Andreas i min klass också! sjukt söt. Tack alla för allting <3

SLEEP TIGHT

:|

Jag var ju på rättigång idag, och aldrig igen säger jag bara!
Det var om en misshandel som händer förra året som jag och mig käre vän åkte fast för, men sen bara blev vittnen till hela händelsen. Men att bara veta att man ska in i rättssalen och vittna för sina kompisar som har missandlat några skrämde mig totalt, jag var livrädd.. Men allting gick hyfsat bra, och jag kommer aldrig sätta min fot på Nacka Tingsrätt EN GÅNG TILL!

Nu förbereder jag mig för en kväll med Karin och co. det blir alltid någonting påhittat då. C YA!

taggad

Kom precis hem efter en jätte lång promenad på ca. en halv mil med Izza. Sjukt skönt att bara promenera ibland, och bara snacka massa skit. Tur med vädret hade vi också! Vi har bestämt att vi ska ta en promenad varje kväll, för att tappa något kilo tills i sommar. Man måste ju komma i bikinin och passa i den också.
På vägen såg vi vitsippor, är inte det lite tidigt för dom nu? eller...

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa för att sedan tagga inför imorgon, mycket som händer.. Ska även på polisförhör och sen är det ut och göra stan osäker. Godnatt gått folk

dagens bild

image151
   

om ni bara visste....

..hur mycket ni betyder för mig! Jag har igentligen aldrig tänkt på hur mycket ni bryr er om mig.. Hur mycket ni vakar över mig, eran lillasyster.  Jag skulle aldrig någonsin kunna tänka mig ett liv utan er.
Det finns ingen på den här jorden man älskar mer än sin familj, det finns inga undantag. 
Jag har, och kommer alltid att ha 2 storebröder som finns vid min sida, och aldrig kommer jag svika er igen. Lita på det den här gången. Jag älskar er

image150

Love of my life, my soulmates


Plåtning

3 april kom och det var då dax för plåtning för Art Of Make Up. Jag steg upp kl.6 i morse för att sen vara i stan klockan 7, själva grejen var att jag var där 3 timmar förtidigt för emelie skull :O:O!
Timmarna gick, emelie plåtades först och sen en annan modell, och jag måste bara säga att hon var så grymt snygg! Hon hade tyderligen vart modell i några år och även jobbat utomlands osv. Hon var verkligen otroligt vacker. Sen efter några timmar var det min tur, jag var lite små nervös men fotografen hade smak för humor och lättade på stämningen.. Min sminkning var hur cool som helst, jag var en "arab som bodde i öknen" typ... Mitt hår var dessvärre inte min grej, utan de ramade in mitt ansikte som en slöja. Men men, det är bara att bita ihop.
Sen plåtning igen, då skulle jag vara en "vilde", jag skulle se lite galen ut.. Och sen sista gjorde jag med Emelie, hon var en Bondbrud och jag var en ja...var jag nu var.  Dom var as häftiga! väntar bara tills jag får dom själv!
Lägger upp bilderna så fort jag fått dom själv


Och sen vill jag bara säga FUCK, jag hittar inte min USB-sladd, den var här igår men nu är den borta (?!)

.

Jag älskar att skratta åt tragedier och misslyckade människor. Inget är roligare än en riktig förlorare

RSS 2.0