28juli

Jag har gått och grubblat på en sak nu i flera dagar, och det är ätstörningar. För det bor en gammal tant här (60+?) och hon måste ha haft/har anorexi, för hon är så sjuk smal, man ser nästan varenda kota. Det är lite läskigt faktist. och då tänker jag hur man egentligen kan sträva så hårt efter att få den trådsmala figuren. Det finns så många unga tjejer som vill se ut som Nicole Richie (exempel) . Jag har själv viljat se ut som henne, och jag vet hur svårt jag hade och komma ut ur det. Jag har än inte kommit ut ur sjukdommen, -Ja precis, det är en sjukdom! jag hatar den. Så många som svälter ihjäl sig för att få "den perfekta kroppen" (?) det finns ingen perfekt kropp. Alla ser olika ut. Jag börjar acceptera det nu. Men jag kommer alltid ha sjukdommen nära mig, är det inte jag själv så är det mina vänner. Det gör ont i mig.

-You may die before you are thin enough  ..

ta hand om er

27juli

Ja vad ska jag säga, Jag är helt slut efter helgen! Mina päron har vart bortresta, så min storebror har bott här.  Så det har vart folk här hela helgen. I fredags var jag själv på fest, hade en karatefylla och vaknade sen med nerblodade knän dagen efter. Igår grillade jag och mina bröder och deras kompisar. Mycket dricka och alla var stupfylla redan vid 11, men ingen gav upp så det slutade med sängdax vid 5 tiden i morse. Så idag mådde vell ingen riktigt bra, så alla drog sig ner mot bryggan och somnade på en varsin handuk i solen. Men varfan, jag har haft roligt. Hur har du haft det?

25juli

Hellu sunshines! Nu har det vart sol i flera dagar, och jag har samlat på mig lite färg. Kom precis upp från bryggan, har legat där i 3h nu. super skönt! 
Jag måste säga att nu har alla mina tjejkompisar åkt bort, Vad ska jag göra?! jag har ju inte brist på killkompisar men.. aja det får bli som det blir. Gooodbye!



24juli

Hellu friends! Sitter här i fotöljen idag igen.. Idag har jag vart nere vid bryggar och bara solat. Var tvungen att tänka på vad som hade hänt, var fortfarande i chock tillstånd. Så jag tror det blir lungt ikväll.. Kanske orkar mig ut på en promenad eller något. Ha det bra! Kisses

PAAANIK

VARFÖR KOMMER DU INTE HEM HJÄRTAT?  SNÄLLA DU SOM GJORT HENNE NÅGOT, ELLER VET VART HON ÄR. BE HENNE GÅ HEM!! KOM HEM NU DET ÄR ALLT JAG BER OM


23juli

Nu sitter jag här fastklistrad in en fotölj i allrummet, men datan i knät och smyg tittat ut till bryggan neranför. 
Idag vaknade jag och Karin vid 11 tiden, och upptäckte att det inte fanns ett ända måln på himlen. Så vi tog fram några skvallertidningar och olja o la oss på hennes gräsmatta och solade ett par  timmar. super skönt!
I enutav skvallertidningarna fastnade jag vid en sida, "Lindsay Lohan är lesbisk?!" Så alltså har Lidsay Lohan en flickvän vid namn Samantha Ronson. Jag fattar ingenting? och + att det är ett treangeldrama med i bilden. Ashley Olsen håller tyderligen på stöter på Samantha.. så det är fight därimellan. Men nu är min fråga, har det typ blivit inne att vara lesbisk? Inte trodde jag att varken Lidsay eller Ashley var lesbiska.. och + att alla blir det på samma gång.



22juli

Nu var det några dagar sen jag skrev.. Men vad gör det? Iallafall så, idag har jag och Karin vart vid notholmen och solat och slappat helt enkelt. För det var vell en av dom varmaste dagarna på sommarlovet? eller har jag fel..
På vägen hem upptäckte vi att vi hade fullt med hallonbuskar på vår högra sida. och vvem kan motstå handplockade hallon? Inte vi iallafall! Så där dök vi in och plockade hallon på varsinna strån. Hu gått som helst!
Det var faktist min första riktigt sommar känsla. och sen vill jag bara döda glädjen och medela er att det är mindre än en månad kvar tills vi börjar skolan! :| hehe.

  
   

19juli

Kom hem för en stund sen, var tvungen att åka en sväng ner till centrum för att handla lite saker. Mest var jag tvungen att handla lite smink. Kände att det var det som behövdes mest. Så så fick det bli, + lite andra saker också. Det finns alltid plast i gaderoben för nya kläder.




C you laaater

19juli

Absolut ingenting har hänt ikväll. Tog en promenad och sen satte mig på bryggan och kollade ut över vattnet, och bara rensade tankarna. Nu ligger jag här med datan i knät och klickar mig igenom massa bloggar.
Och hittade precis lite modellbilder på  Amanda Renberg, ni vet hon från "hiphip hora". Jag själv tycker inte att hon ser alls bra ut i filmerna, men är hon inte riktigt snygg på bilderna?



Bild: Café

18juli

Det var ett tag sen sisst. Mår ni bra? Själv är jag trött hela tiden fattar ej varför. Sover för dåligt i nya huset kanske, det är för tyst I think. Nu har jag internet, min bror kom hem med ett trådlöst, så nu kan jag uppdatera bloggen lite mera.

Dom här senaste dagarna har jag bara spenderat med Karin en tjejkompis. Så förrgår och igår har det vart fest hos en killkompis. Så jag måste säga att så här roligt som jag har haft dom senaste dagarna har jag inte haft på länge.
Och jag har lärt mig något nytt, Att inte dömma folk innan man lärt känna dom. För det har bara jag själv förlorat på.
Hörs senare, ska hoppa in i duschen osv. C you!


14juli

Tjena kissekatter! Jag sitter hemma hos Pillan min kusin, har sovit över här. Igårkväll tog vi en mysig moppetur och sen gick hem och sov bara..skönt att ta det lungt ibland. Ska snart börja dra mig hemmåt, I think Food time!
Det jag ville säga är att jag har inget internet hemma (ska fixa det så snabbt som möjligt) så jag kan ej vara uppdaterad så mycket nu, booring I know! Och sen ska jag säga också, att det blir inge Gotland för mig imorgon :( båtbiljetterna var slut.. tråkigt, men så är det!
Men ha en fortsatt trevlig sommar människor! Kisses so far

12juli

Allt bra med er? Med mig är det kanon. Solen skiner och det är varmt ute.
Kom precis hem från pappa, och det vill säga från brevik. Vi har flyttat nu! och det känns super skönt. Nära ner till vattnet, så jag kanske kan få lite färg tills skolan börjar.

Kvällen igår började med att jag åkte till Karin i strand. Hemma hos henne började vi med en drink och en cigg på hennes veranda, jätte mysigt!. Sen senare drog vi till en killkompis och fortsatte drickandet. Där lyssnade vi på musik och spelade kort. Riktigt roligt, men kanske lite för mycket dricka för min del. Jag kom hem skapligt, och somnade på direkten.
jag bjuder på gårkvällens outfit.. Inte ofta jag gör det men nu så.

 

11juli

Som jag sa så shoppade jag lite när jag var nere på gotland...så jag tänke dela med mig av det nu:)

 

Now I can tell you

Nu har jag ork och lusst att berätta om min semester på Gotland, haha.
Det var jag mamma och emelie som åkte ner till Gotland, och sen mötte vi upp massor som var där. Huset vi hade var så fint och låg mitt i smeten (visby). Det tog oss 1min att gå ner till stan, det var perfekt!
Eftersom det inte var så fint väder vart det mest vandring på stan, hittade sjukt mycket kläder som vart slut här hemma i flera månader.. det inhandlades mycket. Vi hade 2 fint och varma dagar, så ena dagen for vi iväg långt till en strand som var riktigt fräsch! jätte fin sand och klart vatten. Den andra drog vi till Tofta beach, det är ju bara en sak man måste göra när man är på gotland. Kvällarna var vi ute och röjde! och jag måste bara säga...Att ALLA snygga killar dras till Gotland, jag fattar inte?! Så bara för det, så drar till gotland nästa vecka ocksåååååååååååååååååååå! så jävla najs! Det är sthlms veckan då, fatta vad mycket folk och sjukt mycket fester!


9juli

I have to tell you people, I´m home! Jag orkar verkligen inte skriva någonting nu.. det blir senare eller imorgon! Goodnight

2juli

Återigen så har jag vart hos sjukgymnasten.. Tränade en stund och sen gick jag och mammi till globen shopping, och handlade ett par rosa ballerina. Dom ser extremt töntiga ut, men ändå rätt charmiga. Det passade mig, och dyra var dom inte heller. Så det kunde jag glädjas åt idag.
Imorgon bär jag och Emelie av till Gotland en vecka, det kommer bli så sjukt roligt. Men det värsta är före, när man ska packa! Jag får alltid besluts ångest vad jag ska ha med mig och inte. Så jag brukar göra det fort och ser försöka tänka på annat.
Skriver ett inlägg senare, eller imorgon innar vi drar. så ha det så bra sålänge


00.22

men godnatt era kissekatter!


1juli

Jag vet inte om det är föratt det är 1juli, det börjar bli varmt. Genast blev jag på glatt humör när jag gik upp och såg att soligen kikade fram. Nu sitter jag vid emelie data, försöker stressa på henne så gåttdet går.. Vi väntar på skjuts till en killkompis, för att lägga oss vid hans pool och sola. För det är ju bussstrejk, så bussarna går ju inte..Nu märker jag hur beroende vi är av bussar, jag känner mig helt lost, jag kan inte ta mig någonstans!
Skriver senare! bye gays

RSS 2.0